View Single Post
Old 31-08-2004, 02:48   #5 (permalink)
UniversaliA
Administrator

aka aqwzsx

Blog Entries: 126
UniversaliA is on a distinguished road

Ca sa incheiem povestea.

Julio merci mult info. Cat la observatia ta la "datoriile" helperilor, te informez ca ei nu au NICI O DATORIE, sunt BINEVOLI, o fac din placere/pasiune. In plus a&a are boti peste 500 de canale, si e IMPOSIBIL de a avea o reactie prompta la toate evenimentele. Referitor la dovada ? ai vrut sa dovedesti ce ? Apropos eu nu am nevoie de dovezi, cunosc foarte bine echipa & ce se face in ea. O mica obiectie, nu cauta sa fii ironic, si cauta dovezi nu numai in o singura latura a lucrurilor. Daca doresti dovezi si din interiorul a&a, poate vii pe a&a ? ajuti 2-3 ore pe zi, treci teste de helper & te mai ocupi de rutinile interne ? ca sa-ti faci o impresie corecta/obiectiva referitor la dovezi ?

Vlad tu alte thread-uri in forum nu le vezi ? ca sunt unele care se refera la organizarea a&a & prespun un raspuns din partea ta. Referitor la observatia ta de favorizari, cred ca ar trebui sa fii ma atent pe forum la thread-ul 3rd party bots + la thread-ul BOTs share. In plus daca esti asa de predespus sa-ti critici propria echipa, probabil ar fi cazul sa operezi cu argumente pentru a justifica critica ? sa operezi cu solutii pentru a arata o alta modalitate de solutionare ? Pentru ca fara argumente & solutii, aceasta nu se numeste critica dar a turna zoaie, pentru mine asta nu e de mirare si nu e ceva nou, pentru ca e cel mai usor lucru a face. Dar daca o faci, nu o faci ca membru a&a.

Thread inchis.
UniversaliA is offline