Pai am scris, aceasta era postat la tcb si eu am scos de acolo si am postat aici, sa avem totul in un singur thread. Deci vad ca ai postat pe scurt la chestiile care am discutat ieri, dar e nevoie de un singur post, care ar descrie si ar explica AMANUTIT toata procedura de aderare si conditiile de aderare (inclusiv ca o sa intri pe consola, ca o sa stai pe canal de help, o sa verifici site, etc etc). Poti lua ca baza textul care am luat de la TCB si doar sa faci schimbarile respective, plus de la thread`ul cu pending tot ia textul si explicatia. Deasemenea formularul de la join, vezi acolo daca mai este nevoe de ceva modificari. Acolo foarte pe scurt trebuie de mentionat procedura si conditiile aderarari. Adica un rezumat succint la ceea ce ar trebui sa postezi tu aici. Cand avem totul gata - postez pentru votare. Din cate observ eu, cam nimeni cointeresat, nu mai are rost de asteptat. In cel mai scurt timp, as vrea sa finalizam toate acesta restructurizare TCB.
La botschool va fi un compartiment aparte dedicat la canalele care vor sa adere, deci asteapta o zi doua si o sa posteze Erised sau eu acolo si tu doar o sa faci copy paste. In rest totul depinde de tine.
|