Nu stiu cum este pt voi eu vreau sa va prezint aici cateva chestii la care tin foarte mult sa fie asa cum le zic eu, atata timp cat eu ma ocup de acest proiect vreau ca toti managerii sa bage un bot de al lor pe canalul #ratings cu toate ca am spus asta de nus cate ori doar cateva canale au bagat un bot. Cei care nu au bot pe acel canal nu vor primi puncte la criteriul script de la ratings asta atragand dupa sine un punctaj slab la ratings ceea ce cred ca nu vreti (parerea mea).
Cat despre boti care erau deja pe #ratings mai am de spus ca nu aveam access la toti, deci cei de la canalele din botlending care baga boti acolo cand eu nu sunt on sa faca urmatoarele: sa dea mie access de +N (daca se poate/vrea mangerul global sa dea access de +N shi lui lsnx este shi mai bine) shi sa lase mesaj pe bnc sau sa trimita pe mail la
edyy2us@yahoo.com cu numele de la bot shi canalul plus info care au fost cerute de lsn mai sus, si sa dea +locked la chan.
In momentul in care am postat aici cateva canale au scos boti lor de pe acest canal cu pretext ca flood pe consola, adevarul este ca a fost ceva flood din cauza unui amarat de topic, am mai fost acuzat ca nu stiu sa dau un amarat de +f eu cred ca stiu sal dau destul de bine si sa setez mai multi boti sa nu baneze dar asta este alti au alte pareri , ei au decis sa scoata boti deoarece ii deranjau, daca pe ei deranjeaza de ce nu m ar deranja shi pe mine , deci din acest moment cei care nu au boti pe acel chan cu op si care nu au urmati pasi pe care i am specificat nici un punct la categoria script fara nici o suparare.
Tin sa mai precizez ca ma intelegeam destul de bine cu managerii de la acele chanuri dar daca ei nu au puterea sa inteleaga ca diferentele dintre scripturi mai duc la anumite deop/ban intre boti eu nu am ce sa le fac mai mult
Acestea fiind zise sper ca pe viitor sa fiti shi voi mai intelegatori shi sa nu mai reactionati asa de parca v ar lua cineva capul.