Cred intr`unul Gaew, Matache sau Moss ca vor apara buturile dinamoviste si vor face parade si vor sta in fata tuturor mingiilor care se indreapta inspre poarta lui DINAMO.
Cred intr`unul Moti, Blay, Radu Stefan, Goian sau Pulhac ca vor apara jumatatea dinamovista cu toata inima de caine ce o au in ale lor piepturi.
Cred intr-unul mijlocas Munteanu Catalin, Galamaz, Denis Serban, Margaritescu sau Adrian Cristea. Cred intr-unul ZE KAlanga mijlocas care s-a "inrolat" in armata dinamovista in vara lui 2006 si s-a asezat la dreapta atacantilor si a inaintat si a marcat in al doilea derby cu Rapid, dupa Steaua.
Cred intr-unul atacant, Niculescu, ca va marca goluri la vinclu` din lovituri libere si intr`unul Danciulescu ca va face de ras toate echipele care se vor impotrivi lui DINAMO. Cred intr`unul GANEA care a marcat si s`a inaltat in topul golgheterilor, atacant ce a facut de ras echipe mari si mici, care a jucat si s-a afirmat in lupta pentru CAINII ROSII.
Si intr`unul Mircea Rednic, antrenor, ca va face ca echipa lui DINAMO BUCURESTI sa fie din ce in ce mai buna si sa se afirme atat pe plan national cat si pe plan international. Cred in Staff-ul tehnic ca va face tot ce e mai bine pentru DINAMO.
Amin !
HTML Code:
CopyRight © 2006 bazilutzu. Toate drepturile rezervate !