botlending privat - new or old ?
dupa cate vad, botlending devine privat. well, nu te supara pe mine aqwzsx, dar CAND NU a fost botlending privat ? asta o zic pt ca eu ( cu #LendBoT ) am stat 1 an si ceva in 4th, si inainte de asta o buna perioada in checking. nu am dus lipsa de boti, help de calitate sau uptime, deci clar asta a fost un abuse impotriva noastra => intrarea in botlending se face (aparent) doar pentru canale ale caror membri se cunosc deja cu membri sus pusi din BotLending.
well, aqwzsx masura pe care ai luat-o ne arata doar supararea ta deoarece botlending nu e ceea ce ai vazut tu la inceput. sincer, iti multumesc pentru ideea asta grozava, ne-a inspirat foarte mult (pe mine si pe colegii mei din cealalta liga, stii tu care).
si in fond si la urma urmei, orice suis are si un coboras, nu ? doar nu vroiai sa stam degeaba.
oricum, imi aduc aminte cand mi-ai dat ban pe canal si pe forum pentru ca te-am acuzat de subiectivism, lucru pe care de altfel l-ai facut. may i remember some stories ? even if i may not, i will do so : all the Y&Y abuses, the T&T abuses...cum le-ai luat partea ? spunand "nu cred eu ca T&T ar face asa ceva". acum vrei sa spui ca aia e impartialitate ? eu nu cred, eu vad acele canale tot acolo, si nici o masura nu a fost luata. nici pentru ultimul abuse Y&Y, cand totul a fost trecut cu vederea. cum vrei sa ne dai noua exemple ? cand ii lasi pe cei care merita pedeapsa sa scape si pe cei ce n-au facut nimic sa indure tot felul de reguli noi si schimbari survenite pe parcurs ? asta a fost aviz catre canalele care momentan sunt in pending sau ligile inferioare.
oricum, te rog frumos sa imi scuzi indignarea, dar deja aici nu mai este ceea ce "ne-ai" promis...e doar un sistem totalitar, unde VOI (cei din pozitiile mari) luati deciziile, iar NOI (restul) trebuie sa le respectam pentru ca asa ziceti voi.
cand vreodata #LendBoT a avut dreptul la parere ? atunci cand mi-am zis parerea, posturile au fost sterse (imi si aduc aminte niste comentarii gen "ce tare esti tu Alexik, lamer bla bla bla, cu doar 5 posturi pe forum")...ma rog, deja ma gandesc ca nimeni nu va lua nimic in seama si totul va decurge "normal"...
oricum, sper anumite lucruri sa iti (sau sa "va") dea de gandit...
Cu respect,
Alexik