for Alexik
Alexik :)
Totusi la urma urmei "datorez" o explicatie tuturor, plus ca ar fi corect si sa impartasesc si viziunea mea de comunitate, "democratie" & "totalitarism". Ca daca asa ganduri apar la Alexik - sunt sigur ca ar putea trece si prin mintea oricarui :)
Si pentru a face distinctie intre Alexik si comunitate, in primul rand raspund lui Alexik referitor la ban.
Alexik, cand am dat ban - ai citit motivul? Inaintea de aceasta ti-am explicat ca insistenta/energia ta sa o indrepti in alta parte dar nu in materializarea unor cuvinte/critci deserte? Presupun ca ai fost prea suparat sau ai uitat deja. Atunci mai repet inca o data, dar prin citarea unui clasic, ca sa fie mai explicit, ca probabil nu ma clar eu destul de explicit sau pe intelesul tuturor:
..................................
E usor a scrie versuri
Cānd nimic nu ai a spune,
Insirānd cuvinte goale
Ce din coada au sa sune.
..................................
Critici voi, cu flori desarte,
Care roade n-ati adus –
E usor a scrie versuri
Cānd nimic nu ai de spus.
Eminescu
Deci, flood pe #botlending sau forum nu se accepta, scopul lor e altul, e un mediu de munca. Daca pentru tine asa numita critica este o munca/ocupatie/placere - nu te supara, dar ai gresit comunitatea. Ce vreau eu sa spun prin aceasta? Simplu, eu vreau sa spun ca critica, asa numitele sugestii, inbunatatiri de la membrii care practic nu ai nici o implicare - pur si simplu nu se accepta. Am nevoie eu sau altcineva de indicatii cum se face si ce se face? Nu cred. Botlending are nevoie de fapte/rezultate/realizari concrete. No more, no less.
Si ca sa fie mai clar, reformulez: EU NU SUNT IN STARE SA FAC TOTUL. EU NU SUNT LA DISPOZITIA DVS. DACA DORITI CEVA FRUMOS SI EFICAS, VA ROG, IMPLICATI-VA CU ACTIUNI CONCRETE.
A venit cineva la mine cu ceva concret si l-am refuzat? Nu cred. Chiar si din simplul motiv ca ceea care au facut ceva concret pot enumara pe degetele unei singuri maini si nu au avut nevoie ei de acceptul meu sau implicarea mea, au facut totul din propria initiativa si pentru propria placere. In plus nu au ei timpul de asa numita "critica constructiva".
Deci, Alexik, ai inteles, SPER, viziunea mea. Nu am nici timpul si nici dorinta pentru explicatii si critici. Banul a fost de aceea ca nu ai dorit sa auzi acest mesaj. Tu aveai timp si dorinta de cuvinte si explicatii si o doreai din contul timpului meu si din contul acestei comunitati.
Discutii in plus referitor la acest ban si atitudinea ta fata de botlending sper sa nu mai apara. Din simplu motiv ca nu o sa stau eu sa explic in sute de modaltiati unul si acelas lucru.
that's all
P.S. In postul urmator urmeaza viziunea mea pentru botlending ca comunitate.
|