...
Nu am stat sa citesc tot ca ma pregatesc sa plec cu prietena la restaurat, dar o sa revin sa citesc totul... In schimb am vazut ceva: "Botlending are nevoie de fapte/rezultate/realizari concrete. No more, no less." & de faza "nu imi aduc aminte sa fi refuzat pe cineva"...
@Universalia, daca imi aduc aminte, si eu si ReaL|DoG te cautam ca disperatii acu 2-3 luni si chiar luna aceasta. Esti de gasit? NU.. Si tot tu mai ai si tupeul de a spune ca nu ne implicam? Am vrut sa dam teste.. hai sa dam toti teste. Stajul l-am facut, in proiecte suntem implicati.. dar cu cine sa lucram? Universalia nu e, Virtual nu prea il vad on & so on. Doar ReaL|DoG era online si Arcade + ce mai vedeam pe _Madalin_ si inca 1-2... #Botlending este un proiect mort, sper sa se puna cu picioarele pe pamant dar sincer daca nu se va schimba cel putin jumatate din team, nu se va rezolva nimik...
@Alexik cat despre faza cu abuzurile anumitor canale iti dau dreptate. Stau cu #U&U in pending de aprox 1 an si ceva si sufletul.. o sa continui postul altadata ca deja incepura telefoanele...
P.S: acum cand dispar canale, il vad si eu pe aqwzsx ca este online. Sa fie coincidenta... ?!?