KShadow, m-ai cautat pentru ce? Iti sunt prietena ta sa iesi cu mine la resto? Iti sunt mama, tata? Fara mine nu se putea de facut nimica? Aiuresti? Cine a avut de facut ceva, a facut, that's all. Cat la faptul ca ma cautai. Cum ma cautai? Ca nici un mail nu am primit de la tine. Pe forum vad ca ai postat doar zece posturi. Si acesta al zecelea post e ca sa-mi declari ca vezi ca pleci la resto si nu ai reusit sa citesti toate, dar sa postezi fara a intra in amanutirusile acestui post ai reusit. Si nu vad macar unul adresat mie. Si in general ce te asteptai? Sa stau pe mirc sa va astept sau care e problema? Iti inchipui cumva ca trebuie sa fiu la dispozitia ta sau a cuiva? Asta tu numesti munca, a fi on-line? :) Aceasta era conditia necesara ca sa reuseasca botlending`ul, eu sa fiu on-line, da? Fara mine aici nimica nu se face? Sau sa zic alta conditie necesara, ca exemplu: canalul trebuie sa fie in prima liga si fondatorul canalului e de dorit sa fie coordonator la vreun proiect. Aceasta tot e una din conditiile necesare, nu? Fara aceasta nu se misca nimica din loc. Cat la restul, nu mai conteaza :))) Logica perfecta.
Cat la faptul ca dispar canalele, sa dispara santoase, crezi ca eu personal sau botlending pierde ceva? :)) Dispari si tu cu ele sanatos, defapt aceasta si era scris mai sus, dar nu te-ai obosit sa citesti. De ce? Pentru ca oameni ca tine nu sunt DELOC BINE PLASATI SA INAINTEZE VREO PRETENTIE MIE PERSONAL SAU LA BOTLENDING IN GENERAL. PENTRU CA OAMENI CA TINE NU INTELEG CA EU NU SUNT DATOR VOUA CU NIMICA SI NU TREBUIE SA FAC EU IN BOTLENDING TOTUL IN LOCUL VOSTRU, CA NU AM NICI UN CHEF SA FUG DUPA VOI. OAMENI CA TINE NICI NU CITESC SI NICI NU INTELEG CELEA POSTATE, DAR SAR CU PRETENTII CA NU AU CEEA SI CEEA SI LE SE CUVINE CEEA SAU CEEA. CA OAMENI CA TINE NU SAU OBOSIT NICIODATA SA FACA CEVA IN AFARA DE PALAVRAGEALA.
Si la urma urmei, inainte sa postezi ceva, du-ti prietena la resto, fa-ti timp sa citesti daca te intereseaza subiectul, dupa aceasta fa-ti timp si sa mai intelegi. Si daca o sa citesti atent si o sa reusesti sa intelegi macar a zecea parte, o sa-ti dai seama ca de comentariile tale nu am nevoie. Pentru cei care doresc sa fie la curent am postat explicatia de ce botlending privat. Cei care acuma sunt in botlending nu au nevoie de explicatii din partea mea. Pentru cei care nu sunt in botlending, spun simplu taraneste: "Care e treaba voastra cu mine sau botlending? Nu aveti nimica cu botlending, oameni. Vedeti de chestiile voastre."
AM FOST CLAR?
P.S. Cine mai posteaza aberatii, user de pe forum sters si ip`ul banat. Daca aveti intrebari referitor la eggdrop & tcl, sunteti bineveniti. In chestiile botlending interne care nu se refera voua - nu comentati si nu interveniti in nici o modalitate.
|