View Single Post
Old 06-01-2007, 20:18   #7 (permalink)
ReaL|DoG
Junior Member

ReaL|DoG's Avatar

ReaL|DoG is an unknown quantity at this point
Send a message via Yahoo to ReaL|DoG
Default bla bla bla.. de la inceput

Bun, sa incepem cu un salut, ca asa este politicos..
Now, incepem cu adevaratul post.. pe care as vrea sa-l vada toata lumea.. chiar daca primesc ban..as dori ca acest post sa ramana la acest thread.. nu mutat la recycle sau sters definitiv.

@ universalia.
Code:
 Cat la faptul ca ma cautai. Cum ma cautai? Ca nici un mail nu am primit de la tine.
Nush daca te-ai obosit tu sa citesti mail-urile mele.. dau eu stiu sigur ca ti-am trimis vre-o 7-8 .. dupa care mi-ai scris ca botul botlending este down.. sau ceva de genu.., pacat ca nu am mail-urile..in caz ca nu ma crezi. Faptul ca ti-am trimis atatea mail-uri.. inseamna ca ceva in botlending misca.. nu?.. parerea mea asta este..

Code:
COMUNITÁTE, (2) comunitati, s.f. 1. Faptul de a fi comun mai multor lucruri sau fiinte; posesiune în comun. 2. Grup de oameni cu interese, credinte sau norme de viata comune; totalitatea locuitorilor unei localitati, ai unei tari etc. – Comun + suf. -itate (dupa fr. communauté). Cf. lat. c o m m u n i t a s, -a t i s, it. c o m u n i t ŕ.
Interes?.. ce cuvant e ala in botlending ?.. cine are interese pentru botlending cand nimeni nu recunoaste nimic?.. Cine mi-a recunoscut mie ceva in botlending, faptu ca m-am ocupat de join la timp, am facut update pe forum chiar si dupa 2-3 ore dupa ce a postat respectivul.. faptul ca am ajutat pe botlending .. mereu.. ?... faptu ca am ramas in 3rd .. pt a long long time?.. iar atunci cand am vrut sa avansez TU personal mi-ai zis printr-un post ca nu merit..si ca nu ma cunosti ?. Well dear universalia.. pt mine aceste rahaturi au umplut paharu... cand m-am retras din aceasta "comunitate", dupa cum zicea si Alexik .. findca Iubaretul (Y&Y) si Amigo_X (T&T) sunt prieteni cu tine, sau au fost.. i don't give a fu.. on them.. la cate abuse-uri au avut ei.. oare de ce nu au patit nimic?
Oare de ce L&B la primul abuse a fost dat afara cu reject 6 luni ?.. pt ca Erised sau nush care altu nu-l suporta pe xmlpq.. ?
Oare de ce nimeni nu a vazut chestia asta pana acum.. cand s-a retras e&e ?... Iti zic eu de ce.. pentru ca multi au avut aceeasi speranta pe care am avut-o si eu.. ca botlending will be back... dar din pacate acest lucru nu s-a intamplat.. si s-a scornit aceasta Privatizare.. a botlendingului...
Dupa parerea mea daca chiar vrei un botlending privat.. puteai spune de la bun inceput..ca nu se incurca nimeni sa intre in acesta " comunitate ".. unde sa fie respinsii din motive de 2 lei.

Sa nu imi zici mie ca nu am fost implicat in botlending.. sau nah.. mai corect.. sa nu-mi zici ca NU am avut intentia.. pentru ca esti un mare mare mare mincinos..daca spui asa ceva.. si n-ai pic de respect. Datorita posturilor pt coordonatorul TBC ..cred ca ti-ai dat seama ca am vrut intradevar sa fac ceva..dar si acolo m-ai respins .. pt ca nu ma cunosteai... si nu ma cunosti in contiinuare..
Pentru simplul motiv.. ca nu ai incredere in mine, si ca nu ai avut..si ca nu vei avea.. deasta am lasat proiectul lui arcADE.. dar se pare ca si el a fost inlaturat.. si i-ai dat proiectul lui Virtual..care ce a facut?.. a facut a big SHIT...
De cand a fost numit coordonator.. nu crezi ca era cazu sa ma contacteze?.. sa vada cum e cu JOIN, forum update.. si restu de care ma ocupam ?... se pare ca aceste personaje formeaza acea "comunitate" de care tot vorbesti..

Un lucru FOARTE important.. pe care sigur ai uitat sa-l pui la dictionarul tau explicativ despre botlending.. este VOLUNTAR. Dupa cum stii bine.. l-am mai citat o data intr-un alt post..
Ai idee ce inseamna voluntar ?
Code:
VOLUNTÁR, -A, voluntari, -e, adj., s.m. I. Adj. (Despre oameni si manifestarile lor) 1. Care actioneaza de bunavoie, din proprie initiativa, nesilit de nimeni, în mod costient; (despre actiuni) care se face de bunavoie, fara constrângere. ? Act voluntar = actiune savârsita de cineva în mod constient, voit. 2. Care exprima vointa. 3. Care îsi impune vointa; autoritar. II. S.m. Persoana care intra în armata din proprie dorinta spre a face serviciul militar (înainte de a fi împlinit vârsta ceruta); p. ext. persoana care ia parte la o campanie militara din proprie initiativa sau care se faca un serviciu de bunavoie si dezinteresat. [Var.: (II) (înv.) volintír, volontír s.m.] – Din fr. volontaire, lat. voluntarius, rus. volentir.
Well.. repet iar..ceea ce am spus si atunci..
De ce ar exista voluntari.. intr-o comunitate unde nu sunt acceptati?
De ce tot zici ca vrei fapte.. nu vorbe.. dar tot tu nu dai voie la cei care vor sa iti arate faptele... ?
De ce zici mereu ca toti avem dreptul la o "voce" in aceasta "comunitate" iar tu nu tii cont de ea?

Cam astea ar fi niste intrebari pentru tine.. la care as dori un raspuns... probabil am uitat alte intrebari..dar cam astea ar fi principalele...

Acum ca vezi ca au plecat niste canale de 2 lei..din botlending, si anumite persoane..care spre deosebire de altele de pe botlending, ajutau cat de cat comunitatea ( cel putin pe #BotLending ) iti arati indiferenta?.. dece nu ti-o aratai la fel..acum 6-7luni.. cand sa zicem ca proiectu mergea cat de cat..chiar daca nu este adevarat..
Code:
Cat la faptul ca dispar canalele, sa dispara santoase, crezi ca eu personal sau botlending pierde ceva? :)) Dispari si tu cu ele sanatos, defapt aceasta si era scris mai sus, dar nu te-ai obosit sa citesti. De ce? Pentru ca oameni ca tine nu sunt DELOC BINE PLASATI SA INAINTEZE VREO PRETENTIE MIE PERSONAL SAU LA BOTLENDING IN GENERAL.
Acestea sunt cuvintele tale.. de unde se intelege ca nu dai 2 bani pe helperii de pe botlenidng, de pe forum, sa fiu mai explicit.. pe membrii botlending.

Ah.. era sa uit..
Code:
Realdog, revezi pls toate canalele de la join si de la pending daca sunt vii. Din cei care au ramas vii, cere de la ei cate doi oameni pentru teste la botschool. Si organizeaza cu cei de la botschool o zi sa deie test la aceste canale dupa procedura stabilita pentru botlending. Pentru cei care nu sunt siguri ca o sa treaca test, organizeaza cu botschool o zi speciala de cursuri exclusiv pentru ei.
Care nu sunt vii - sterge
Care sunt vii si vor sa treaca test - sa-l treaca si califca-i
Care sunt vii nu vor nici test si nici curusuri - sterge-i
Botschool daca is morti, intelege-te cu ei cand vor test si cand vor cursuri si spui mie. O sa fac eu si una si alta (duminica sau seara dupa ora 21.00). Cat la cei de la botschool sa asume consecintele.
Plus mai revizuieste liga patru, cine a mai ramas viu (g&g & y&y inclusiv)
Toatea acestea trebuie facut in curs de o luna, ca sa-i trecem pe toti in baza botlending. Care se va deskide cam in decembrie
Well.. acum am sa-ti postez un post.. unde ai sa vezi ca mie chiar imi pasa.. de botlending.
Code:
[ +ReaL|DoG ] sal, nu e online ;P
 *---------- Quits : arcadel [ Genius@arcadel.users.undernet.org ] : [ Ping timeout ]
 [ @lsn ] :))
 [ @lsn ] salut
 [ @lsn ] tu ce faci pe aici ?
 [ @lsn ] :P
 [ +ReaL|DoG ] aqwzsx mi-a zis sa intru..sa vb cu mine.. dar vad ca nu e on.. :D
 [ @lsn ] la 10 diseara ar trebui sa fie online
 [ +ReaL|DoG ] maine seara?
 [ @lsn ] azi
 [ @lsn ] ar trebui sa fie
 [ +ReaL|DoG ] aham:)
 [ @lsn ] nu mane :))
 [ @lsn ] maine*
 [ @lsn ] tu ce mai zici ?
 [ +ReaL|DoG ] apai..de duminica mi-a zis aqw sa intru aici..ca era vb sa vorbim de duminca trecuta de la 10 :D
 [ +ReaL|DoG ] toate bune si frumoase :)
 [ @lsn ] ok :)
 [ @lsn ] fain atunci
 [ @lsn ] teoretic o sa fiu si eu dupa 10 aici
 [ @lsn ] sa vedem
 [ +ReaL|DoG ] :)
Acum.. mai tarziu..
Code:
 [ @lsn ] ppl
 [ @lsn ] online ?
 [ +ReaL|DoG ] eu da:)
  [ @lsn ] :))
 [ @lsn ] aqwzsx arcade ?
 [ @lsn ] nimeni ?
 [ +ReaL|DoG ] :))
 [ +ReaL|DoG ] se pare ca nu :D
 [ @lsn ] bai ce oameni neseriosi
 [ @lsn ] adica is si eu prezent O data si atunci nu vin ei :)0
 [ +ReaL|DoG ] happends:D
Acum si mai tarziu...
Code:
  [ +lsnx ] nimeni online ?
 [ +ReaL|DoG ] me?:)
 [ +lsnx ] tot doar tu
 [ +lsnx ] ?
 [ +ReaL|DoG ] asa se pare :)
Deci draga universalia.. ce ai de spus referitor la acest fapt?..
ah..si vreau sa precizez ca de atunci.. nu am mai dat de tine.
Cat despre botschool .. am intrat pe canalu ala..sa dau de erised..sau cine se ocupa de proiect..dar din pacate erau online numai delphinus si HelpBot .. si nah.. nu-mi sta in caracter sa vb cu niste boti..

Inainte sa arunci niste vorbe..care s-ar putea sa ti se intoarca innapoi... think twice.

Eu atat am avut de spus .. si sorry daca am suparat pe cineva... nu asta era intentia.. dar am spus acum.. cam tot ce aveam de spus...

Bye Bye.
ReaL|DoG is offline