View Single Post
Old 06-01-2007, 21:01   #8 (permalink)
UniversaliA
Administrator

aka aqwzsx

Blog Entries: 126
UniversaliA is on a distinguished road

In primul rand mesajele de mai sus nu erau postate pentru tine, Realdog. Si nimeni nu a ignorat anume eforturile tale :) Dar din moment ce ai postat, iti raspund.

Am citit cu atentie totul ce ai scris. Si? :) Da, nu dau bani, si? De ce? Simplu. In primul rand pentru ca nimeni nu da doi bani pentru botlending si celea ce au profitat in urma lui. Si in al doilea rand fiindca pentru majoritate a fi implicat inseamna a se numi coordonator, sau elite league etc etc. Pentru majoritate nereusita colegilor lor, e nereusita mea sau a botlendingului. Lista e lunga. Pentru ca asa e majoritatea :) Cu pretentii si totul sa fie gata. Da, nu dau pentru majoritate doi bani. Ce nu e ok aici? :)

Majoritatea mie este datoare cu ceva? NU. Eu majoritatii sunt dator cu ceva? NU. Care sunt pretentiile majoritatii fata de mine? Foarte multe ca sa le enumar. Care sunt pretentiile mele fata de majoritate? NICIUNA. Un motiv in plus sa nu dau doi bani.

Cat la proiect ca a fost dat lui virtual sau altcuiva. Proiectul nu a fost dat la nimeni. Este thread pe forum care poti cita si unde s-a luat decizia, ca proiectul e impartati in trei parti si daca cineva va dori real, va demonstra in timp ca merita sa fie coordonator. Nimeni nimica nu a demonstrat.

Mailurile tale am primit, si? Ca nu era botlending pe canale s-a oprit toata activitatea sau ce? Nu sau facut doar loguri pentru ca de ele nu este nevoie. Simplu.

Cat la volunrati. Real, v-a dat voua ban cineva pe botlending sau pe forum pentru ca ajutati? A fost o initiativa si a fost ignorata? Care e problema oameni? :) Voi nu a-ti inteles si nu intelegi una. Eu am incercat sa va organizez, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fac eu tot in locul vostru sau fara permisiunea mea nimeni nimica nu face. Tu personal sau altcineva a-ti avut refuz din partea mea? Zici ca nu te cunosc si nu am increderea. Pai pentru a face orice ai dori sa faci in cadrul botlending, nu era nevoie de increderea sau cunoasterea mea, sau sa te numesti coordonator sau sa fii in elite league, nu crezi? :)

Cat la y&y si t&t. Da ne cunoastem demult, da, ei exista de mult. Da probabil au avut abuzuri, sunt si pe forum, plus si multe discutii private au fost de care nu ai ideie. Unde sunt acuma y&y & t&t? Sunt acolo unde si erau. Sunt stabile si nu de un an doi. Au avut greseli, pentru ca au echipe mari si istoric. Unde e l&b? Nici canalul nu mai exista. Eu nu inteleg de ce sunt amesticate aceste lucruri. Nu inteleg in general de ce despre ele se discuta in acest thread. Ca nu eu personal am dat reject. Tot cineva din membrii botlending.

Si daca lasam la o parte faptul cu ligile si numitul la coordonatori, unde a-ti mai fost voi incurcati, neindreptatiti si jigniti? Priviti va rog real lucrurile si nu aberati.

Si daca lasam la o parte totul si botlending il inchidem chiar astazi. Ce va ramane. Eu zic ca multe, foarte multe. Multe sau facut si mai multe o sa se faca. Problema a fost ca toti au vazut probleme si foarte putini au dorit sa se implice.

Si ca concluzie. Botlending va fi privat nu de aceea ca am vrut eu sau mai stiu eu ce. Va ramane privat, pentru ca nu ati dorit sa fiti colegi si o comunitate cu toate ce reiese de aici. Cu reusitele si nereusitele sale. Cu avanturile si decaderile sale. Nu s-a stiut face fata la niste probleme elementare. Probleme tot timpul vor fi, comunitati ideale nu exista. De aceea comunitatea botlending devine privata cu un cerc restrans de oameni si canale. Care se vor ocupa de ceea ce la place sa se ocupe si nu-i intereseaza sa fie coordonator sau liga unu. Macar din simplul motiv ca o sa fim cativa la numar si o sa ne ocupam, de ceea ce ne place noua si am dorit sa impartasim cu majoritatea. Dar majoritatea doreste totul sa fie perfect si fara nici un efort din partea sa :) Sux :) De aceea nu dau nici doi bani, Realdog.

P.S. Postul tau va ramane precum si raspunsul meu. In rest cred ca nu mai datorez nimanui explicatii. Ma refer la cei care eu plecat din botlending.

Pana la sfarsitul lunii toate SubForumurile botlending vor deveni private. Vor putea posta doar membrii botlending. Publice vor ramane forumurile eggdrop, tcl & a&a light. Si deasemenea canalul #botlending.
UniversaliA is offline