tin sa zic ca nu am multe posturi... dar asta pentru ca nu, recunosc, nu m-am imlciat.. dar si cand am vrut sa ma implic ( pt T&T ) nu am avut unde... tot inchis.. nu se fac loguri, nu este ala on, ala nu are timp etc..
si ca sa revin la ce s-a postat aici pot sa zic ca sunt putin amuzat... de cei care au zis ca s-au retras dar tot o dau cu vorba pe aici... chiar nu inteleg de ce ii mai intereseaza daca nu mai vor sa faca parte... sincer sunt nedumerit de chestia asta... pt universalia tot respectul... a munci, a facut un script, a incercat daca nu a si reusit sa faca o comunitate... etc... pt realdog... l-am f*tut la icre cam 2-3 luni sa dea un loc in JOIN pt un helper T&T ( ca sa se implice si T&T ) si a zis scurt sunt in spania ( parca ) si nu am timp sa il invat ce are de facut, poate cand ajung in romania... iar cand a ajuns in romania a spus: "nu am net si nici pc, nu pot sa stau pe la net-uri sa il invat cand ajung in spania", dar pot sa zic ca a si facut ceva... in fine
cat despre chan de " 2 lei " orice lamer poate lua a&a light de pe net, sa vb cu o firma de shell-uri sau sa cumpere 10 procese impreuna cu inca unu, un site pe domenii si hosting free si gata am facut chan de lending hai in botlending acum stau 1 luna pt verificari inca una pt 4 si tot asa si ajungem in elite unde nu ne mai baga nimeni in seama chiar daca gresim... ei bine nu este asa... si T&T era candva in elite.. dar pt gresilile celor din team si pt ca au fost probleme cu botii ( pt ca hostingul a picat mult timp si a s-a spus ca se ridica rpd dar nu a fost asa... nu are rost sa dau alte explicatii ) a picat... la fel si g&g parca a fost sus.. sau in 1st ... cat a fost gorapid pe aici... ca dupa a picat... si ca sa scot o concluzie: daca a meritat chan a ramas... daca nu, nu.
inca odata bv universalia pt puterea dea a da niste explicatii unor persoane care nu le merita si pt munca depusa, pt restul care nu au facut nimic: SUNTETI NISTE FRAIER CARE HABAR NU AU CE INSEAMNA BOTLENFING.
P.S sper ca intelegeti si ce am scris printre randuri
|