View Single Post
Old 12-01-2007, 14:13   #17 (permalink)
write
#mythic representative

write's Avatar

write is an unknown quantity at this point
Send a message via Yahoo to write
Default hey AdrianK

AdrianK
Code:
Problema:
1. universalia aka aqwzsx, a incercat sa creeze o echipa de botlending channels dar a terminat cu acea ca a creat un concurs intre canalele botlending. Acei din liga 4 vor sa fie liga 1. Acei din liga 1 fac tot posibil ca acei din liga 4 sa steie unde sunt. Toti se ocupa cu acea sa caute la alti gresheli. Nu e necesar sa fiu detaelat ca si asa e clar.
1. a incercat sa creeze o echipa si ea kiar a existat mai fain decat multi puteti stii, ca au ajuns sa renunte e altceva, vb lui Okela, scoala munca, alte probleme. cei din Elite sau liga 1 nu am auzit niciodata sa vrea raul celorlalti, eu personal am ajutat chanuri sa avanseze si de asta se poate intreba.. cred ca asa e normal, sa incercam sa ajungem toti in prima linie ... e cam greu tinand cont si ca vechimea e mereu o diferenta, iar cei din liga 4 kiar ii rog sa vrea in prima e si normal, asta e motivatia poate principala a multora dintre canale, desi motivatia corecta e ajutorul acordat userilor si pastrarea rostului lor. Greseli toti cauta ca vorba ta, poate intr-un fel au luat ideea ca vai doamne ii competitie... personal cand caut greseli vb doar cu managerul prima data sa fie constient de ele, apoi cu helperi daca e cazu sau daca nu pe forum .. nu cred ca gresesc

Code:
2. botlending e voluntar, nui cu plata, nimiini nu datoreaza nimic nimanui, si asta e tare grav. Odata ce un om zice ca face ceva si nu faci, omului nu poti sai faci nimic fiindca... ma rog lol, nimini nui obligat sa faca nimic macar ca au dat cuvintul. Toti cam get tired sa faca chestii
2. E foarte bine ca e voluntar, daca profit nu altul decat bucuria de a ajuta pe careva sau a face un bine cuiva stiind ca il face sa se simta mai bine .. ar fi aiurea sa fie kiar "minus profit" sa zic asa . Cat despre zis si nefacut, aici deja intra sa stii cum sa-ti alegi oamenii, sa stii fiecare de cat e in stare si sa nu-i dai mai mult decat e in stare.. ca cel mai probabil va renuntza pe tine... Se poate si pe promisiuni, asa era inainte, si o sa incerc sa readuc asta cat mai original, pentru ca oameni capabili am gasit deja...

Code:
3. Si asta e foarte mare problema care nushtiu daca oamenii observa dar e huge. Clientii de pe undernet au devenit foarte abuzivi. Ei stiu ca daca ei baneaza un bot ei pot lua oricind altul de oriunde fiindca sunt 30 alte canale care vor fi happy sa le dea bot regardless de abuzul comis de canal. Unii founderi chiar incurajeaza clientii sa dea ban la alti bots de pe alte canale si conving clientul ca botul lor e bun. Asta are ceva cu concursul dar... ma rog. #3 is kinda my fault and i feel bad about it.
3. Asta kiar e o problema, chanuri care recomanda ban doar sa dea ei boti, sau care dau cate 2 boti pe chan, asta am auzit-o recent, cica sa-si pota da seama useru de care bot ii mai bun si in nuj cat timp sa aleaga, si alte bullshits .. E clar ca aici bate lipsa de cooperare, ideea de colegi nu exista. Si e trist. Ei bine de ce sa mai existe chanuri de boti? daca nu-s in stare sa fie corecti si sa-si atinga scopu. Multe discutii au fost si despre asta.. Scopu e acelasi pentru toti care suntem in #botlending, inainte daca un chan nu era in botlending era ca si cum nu este, acum apar o gramada de plagiati, cum ai bani de un shell, iei scriptu de pe site si ai chan de eggs... vai si amar ce s-o ajuns, dar cred ca putem aduce inca botlending la prestige-ul lui ... cine merita sa se ocupe cu boti , va indeplini conditiile sa intre in botlending, cine nu, in fatza mea a fost si va ramane un canal fantoma, ceva degeaba, pierdere de timp .. in botlending macar lupti pentru ceva, cu cineva, cot la cot... asta cred eu despre botlending si in asta m-am pastrat cat am putut, facand glume gen suntem veri cu #T&T, sau frate cu #botland si alte legaturi care ne tin in ideea de, need me... here i am, need you ... oh .. there you are . Chestiunea e dificila atata timp cat exista "piata", de unde iei imitatii la preturi super mici ... dar bineinteles si calitatea e la fel ..

Code:
Problema cea mai mare pe IRC e nestabilitatea. Numeshte un canal care e demult si e stabil, fara sa ashtepti 4 ore la rind pe canal si sa ai bot care nu pleaca miine poimiine.
Da , te referi la a&a cred ca au motivele lor sa fie asa, tinaind cont de cati helperi sunt si ce helperi sunt.. tin la viata lor In fine, hai ca numesc eu unu care de cand a intrat in botlending nu a iesit niciodata, nu a fost suspendat niciodata si a fost in continu progres ..: Mythic .. si da, o spun mandru. Cei care stiti prin cate a trecut mythic, cate suspenduri la toate userele la boti, cate glineuri si cate certe am avut eu cu Leooo, care abuza urat de accessu lui si`mi dadea purge la x, de 4 ori am avut X, botii au revenit si au fost functionali de fiecare data, recent s-a pierdut toata data de pe HDD`u serverului, rezultat al pierderii scriptului chanuri si tot, dar cand cazi te ridici nu ? Cine a avut atatea coborasuri ? Cine avut tot atatea urcusuri ? intrebarea mea ... daca vreti ceva luptati pentru asta oameni buni ... si daca luptati , luptati cum e corect, orice razboi are diplomatia lui si regulile lui.. noi le avem pe a noastre, vrei sa fii chan de boti? atunci sper sa te gasesc in #botlending ...

Sper ca acum sa poti sa gandesti si mai pozitiv asupra botlendingului.. placerea mea daca vrei sa discutam despre cum era, sa iti faci o imagine a ceea ce trebuie sa fie, si cel mai probabil va fi in curand-ul apropiat" (ca mai nou si asta are unul departat )

PS : dar sincer, nici helperii nu mai is cum erau, devotati, invatzau , respectau , etc ... acum toti is cine mi-s ei ca-s helper, de aici si disrespectul userilor. Cand intrai pe un chan si erai helper nu stiau oamenii cum sa taca, sa fie mai politicosi, iti era mai mare dragu sa vorbesti cu ei si sa-i ajuti.. acum parca esti obligat frate, ba mai iti da si ban daca nu te grabesti ... vai si vai ce-o ajuns lumea asta
write is offline