salut o.0 pacat de ceace se intampla dar #botlending a trecut poate prin mai mari probleme ca cel in care e acum. zice bine write "m-am indragostit" .multi nu se dezlipeau de la comp ca sa aduca idei sa faca help si sa fie totul ok.
referitor la trecerea din pending a unor canale ..... #botlending a imbatrinit credeti voi ca toti care " au un shell cu 10 conexiuni" pot face chiar un canal de botlending stabil? ma indoiesc de durata lui in timp.
write stii bine ca in timp (nevrand ) apar probleme si`n viata personala,de care nu ai cum sa o neglizezi ,nu poti "judeca" pe cineva de absenta lui pe net ( nu ma refer la tine cum ca ai acuza,se simt ei sper) ,dimpotriva ar fi de inteles... si poate ar fi cazul sa fiti (unii dintre voi) mai "moi" in a aduce insulte acuzatii sau ceva de genul asta
tot respectul din partea mea "batranilor" de pe #botlending vremuri frumoase,discutii ,certuri dar era un #botlending "in viata"
awqzsx intotdeauna ai fost un om intelegator,un critic bun,un om care s`a implicat in ceace unii habar n`au nici acum de eggdrop dar totusi vor in ligi avansati. poate ar fi cazul sa mai coordonezi,atat cat iti permite timpul prin oameni care totusi vor sa se implice. e pe maini bune,trebuie doar sa ai incredere ...
imi doresc sa se gaseasca linistea in astfel de lucruri,e munca totusi a 2 ani de colaborari,idei,certuri,discutii,etc.
Succes in continuare si nu uitati ca sa ajungi undeva trebuie munca,pasiune,placere,implucare,nu cereti merite fara ele.
sper sa nu fi suparat pe nimeni
|