Pe forum, au fost postate cateva observatii referitor la comunitatea lending si scriptul lending. Posturile fiind in interferenta cu alte tematici, au fost sterse si adunate toate aici, pentru a oferi posiblitatea celor curiosi sa sa intereseze si celor de la lending sa satisfaca aceasta sete de informatie, daca au dorinta :)
Eu tot am vizitat site`ul lending, forumul si in general mi-am facut o parere de unde toate acestea vin. Nu sunt primii si nu sunt ultimii, ar fi un fel de flatare pentru mine si pentru comunitatea botlending, ca exista atatea proiecte si persoane care sunt inspirati de botlending si rezultatele sale.
Ce nu ar conveni sau ce as considera nu prea etic, este modalitatea in care sunt preluate aceste idei la general sau scripturi la concret. Eu acuma public nu invoc nimanui nimica. Acuma eu doar zic asa, sa presupunem ca multi nu cunosc, nu sunt la curent sau pur si simplu nu si-au pus intrebarea cum se face acest lucru. Aceasta se face diferit, de la script la script, pentru ca fiecare autor isi difineste singur conditiile. Unica e comun in acest caz, ca pentru fiecare rand de cod sau fisier de cod, se face referinta la sursa. Fie aceasta e mentionat de autor implicit sau nu, in lucrarea sa.
Si mai repet inca o data, pentru fiecare rand, fisier de cod, ideie sau concept care a servit drept inspiratie - e etic de a face referinta. Tot aceasta se refera la pagini web, la texte, la traduceri, la idei, orice a servit inspiratie pentru cineva. Atageti va rog atentie, eu nu ma refer doar la copy paste, dar la inspiratie inclusiv. Faptul ca ati schimbat o litera, denumire sau proces, nu inseamna ca e creatia dvs. Aceasta inseamna ca ati schimvat o litera, proces sau denumire - nu mai mult.
Cat la a&a light, botlending.com, starbots.info & ascript.name - in toate aceste surse sunt mentionate conditiile de inspirare sau copiere (Creative Commons License).
a&a, a&a light, a&a botlending, starbots.info, bots.name & all text on these websites by UniversaliA is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
a&a, a&a light, a&a botlending, ascript.name & all text on this website by UniversaliA is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
botlending (botlending trusted channels, ratings, leagues, points, audit, benchmarking), botlending.com, forum.botlending.com, wiki.botlending.com & all text on these websites by botlending community is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
That's all folks. Acuma voi toti sunteti la curent :)
In rest, ma abtin de comentarii. Consider ca si asa am spus prea multe si ma repet deja a suta oara. Simplu nu am nici dorinta, nici nervii si nici timpul sa ma mai cert cu cine nu ar fi.
Daca as face si eu copy paste, as avea si eu poate timp mai mult ;)