AdrianK mai usor frate, ca ma sperii cu tonu asta... RealDog nimeni nu a zis ca ai preluat ideea botlending si ai incercat sa faci ceva cu gandu ca botlending nu mai merge, ceva tot tre sa mearga, nici nu ma gandesc ca ai facut-o sa fii tu jmecher sau ceva, cred ca alta o fost cauza ta...
AdrianK aqw zicea de altceva nu ca e Mythic Script si nuj ce
Code:
19.17 <(Mythic> [19:37] **********************************
19.17 <(Mythic> [19:37] #Mythic Script loaded successfully
19.17 <(Mythic> [19:37] Inspired from #a&a light by aqwzsx
19.17 <(Mythic> [19:37] Loading netbots.tcl v4.09...
19.17 <(Mythic> [19:37] Loaded components: botnetop, netbots
19.17 <(Mythic> [19:37] Next module loaded, by caesar.
si asta era de cand ma stiu eu, iar scriptul #Mythic acum are 20% din a&a in el atat a fost modificat, refacut, schimbat procese, sters si refacut DE LA 0, da ... dar tot n-am indraznit sa luam a&a_ din fatza la fisiere si nuj ce, poate o sa ajungem acolo cand o sa luam cu manutele goale de la 0 ceva... oricum botlending asta inseamna, munca in echipa, asa ca daca fac ceva la script si cer ajutorul lui arcade, aqw lsnx care ma ajuta, automat nu mai e "creatia mea" ca doar am facut impreuna ce am facut nu ? ... si aici e super discutabila faza.
Acum ce am eu de zis, destest plagiaturile, mai ales faza cu forumu care e a 2`a picatura de apa. Nu am nimic cu membri lending, nici cu cei care se implica, dar nu poti bate la 2 usi sa zic asa.. ori ori , pentru cei implicati in amandoua... Lending a aparut din criza facuta de stagnarea botlending ... asta e clar si e bine ca altcineva a luat initiativa a duce mai departe proiectu, dar nu e buna initiativa.. nu asa trebuia procedat.. oricum, nu prea are rost sa discutam despre asta, mai bine ne-am gandi sa facem un #Cservices ceva si noi

)