Deci stati ca nu inteleg ceva. Ce cauta postul asta la abuse? Sincer.. ce intereseaza comunitatea botlending ce face alta liga, sau ce fac eu? Poate daca mie mi se scoala acum, imi deschid liga pt nick-uri frumoaste de boti. Nu inteleg rostul.
AdrianK tu vezi-ti de viata ta frate

esti cel mai lamer de aici. La cate ai facut tu numai de cand te stiu eu, nu stiu ce mai cauti printre noi. Te saluta omul respectuos, tu il iei la misto de parca cine stie cine ai fi. Esti un pusti

degeaba te duce mintea ca daca nu stii s-o duci tu pe ea degeaba...
Write, Universali & Lsn .. copyright din cate se pare exista pe scriptul lending script si chiar spune acolo pe site ce si cum. Oricum toata lumea stie ca scriptul asta e facut de a&a...
lsn cu faza cu forumul de topicuri vroiai sa puna frate? Ca si la comenzi / flaguri .. ce vrei sa pui? ca sunt practic aceleasi explicatii. Vrei sa puna copyright? Iti modific 4 cuvinte si nu mai pun

think whise :P
ReaL|DoG nu te ambala si tu ca si lsn acu 1 saptamana.. va grabiti cu deciziile si concluziile, pe bune...
Era sa uit.. SadMan, uscaturile sunt lucruri care sunt ori pe dinafara, ori care fac lucrurile sa nu mearga

Ei bine #Lending merge foarte bine si are activitate chiar foarte frumoasa.. sper sa vad acelasi lucru si in cadrul #botlending din nou, si sa reajunga liga pentru care m-am muncit atata timp sa intru in ea si sa ies cu regret...