Thread: Grand Opening ?
View Single Post
Old 22-06-2007, 13:32   #2 (permalink)
alecsteaua
Junior Member

alecsteaua's Avatar

alecsteaua is an unknown quantity at this point

Deci probabil uni nu ma cunoasteti, alti ma stiti deja, dar vreau sa zic ca ar fi intradevar buna o redeschidere a botlendingului public, pentru ca sunt foarte multe canale care ar vrea sa se inscrie, canale vechi care au mai fost pe aici dar au plecat din diferite motive, cat si canale mai noi care nu au prins botlendingul public de dinainte
Imi veti zice acuma uni ca nu conteaza cantitatea ci calitatea, dar cu siguranta sunt canale in afara botlendingului care ar merita sa fie aici pentru ca asta e, a fost si va fi cea mai tare liga. aici vin toti la urma urmei
Si pentru a nu fi asaltat chear asa botlendingu de canale noi (canale care dupa cateva saptamani/luni sa dispara) ati putea implementa niste reguli foarte stricte de inscriere, si asta pentru simplu fapt ca sunt canale in momentul asta care ar merita sa fie aici. parerea mea.
Imi veti zice de asemenea ca da dar vor aparea si o gramada de lameri. e adevarat dar toata lumea asta, fie ca vb de lumea de pe IRC, fie ca vb de lumea din afara IRC-ului oameni sunt impartiti in 3 categori, si anume lameri, clasa de mijloc care nu se implica in nimica, si cei care fac treaba pentru ca cei din prima clasa sa fure sau sa insulte, pt ca na atata gandesc.
Nu stiu cat de bine miam exprimat punctul de vedere, si aceasta dorinta de a redeschide botlendingul public, dar sper ca ati inteles esentialul si sincer mas bucura sa vad din nou activitate calumea pe forum, sa se vada ca se misca proiectele pentru ca sincer nu se prea mai misca aceasta liga, dar tot e cea mai tare si asta pentru ca ma uitam zilele astea si am constatat ca tot pe #botlending se face mai mult help ca pe orcare alta liga, si desi se zice ca nu se mai misca, ca a murit botlendingu, dar el nu a murit si inca o duce bine. de aceea imi si doresc aceasta deschidere, pentru ca daca era ca aceasta liga a murit sau nu mai e ce a fost mai demult nu as fi vrut sa se mai deschida, nu ar fi mai avut nici un rost.

Bafta all!
alecsteaua is offline