Imi place entuziasmul vostru Heroine, sa iti raspund nu pot .. ce pot insa, e sa iti zic ca aqwzsx se ocupa de asta de aproape un an si ceva.. automatizarea botlendingului sa zic asa.. a mai impartit unele responsabilitati, care deja au fost taken care of

si care sunt asa cum trebuie sa fie.. asa ca eu unul ma astept sa fie tare mare modificarea si imbunatatirea, daca a fost nevoie de atata timp de munca..
Eu unul sunt de parere ca 3 canale pot acoperi tot undernetul

dar hey, asta nu inseamna ca nu-s de acord cu sansa de a fii parte #botlending, care ar vrea unii sa o aiba. Cerintele pentru a intra in #botlending, pentru un canal, vor fi foarte stricte, si cam greu de ajuns ... in asa fel incat diferenta sa poata fi facuta mai usor

Cand #botlending va reveni, sa zic asa... eu si cei implicati, sunt sigur ca vom face tot posibilul sa fim o echipa, nu un loc de competitie .. ceea ce se intelegea uneori din partea unora... si lucru cu care ne-am tot confruntat

anyway .. ma bucur sa vad ca mai sunt si oameni entuziasmati care asteapta #botlending, dar kestia asta s-a rezumat la un singur om .. tot ce era de facut a fost facut, proiectele ce mi-au fost date in grija merg si sunt puse la punct .. (in limita permisa.. de acelasi om aqwzsx)..
Ce pot sa zic, sa asteptam impreuna

ca dupa un an si ceva, sunt convins ca aqwzsx ne va uimi cu ceva tare interesant