Voi incepe cu niste mici "vorbe" din care trageti si voi concluziile....
Code:
<+WinSCP> skip PCGuard :die Botii vor reveni cand este gata noua arhiva.
* Quits: @Gerard (Joi@TeIub3scBaby.users.undernet.org) (Quit: Botii vor reveni cand este gata noua arhiva.)
* Quits: @UAndU (Duminica@UBots.users.undernet.org) (Quit: Botii vor reveni cand este gata noua arhiva.)
* Quits: @Hamachi (Sambata@Hamachi.users.undernet.org) (Quit: Botii vor reveni cand este gata noua arhiva.)
* Quits: @Desert` (Marti@shtefik.users.undernet.org) (Quit: Botii vor reveni cand este gata noua arhiva.)
* Quits: @DevilGuard (Miercuri@HackZ0n3.users.undernet.org) (Quit: Botii vor reveni cand este gata noua arhiva.)
* Quits: @Arsenic (Luni@Arsenic.users.undernet.org) (Quit: Botii vor reveni cand este gata noua arhiva.)
* Quits: @LoveGuard (Sambata@LoveGuard.users.undernet.org) (Quit: Botii vor reveni cand este gata noua arhiva.)
* Quits: @Warranty (Duminica@TeYubesck.users.undernet.org) (Quit: Botii vor reveni cand este gata noua arhiva.)
* Quits: @Tiran (Duminica@s1Nc3R.users.undernet.org) (Quit: Botii vor reveni cand este gata noua arhiva.)
* Quits: @Delphi (Marti@154.users.undernet.org) (Quit: Botii vor reveni cand este gata noua arhiva.)
* Quits: @DredLord (Miercuri@ColentinaXxL.users.undernet.org) (Quit: Botii vor reveni cand este gata noua arhiva.)
* Quits: @Metod (Vineri@Metod.users.undernet.org) (Quit: Botii vor reveni cand este gata noua arhiva.)
* Quits: @HackedGuard (Joi@AliciaKeys.users.undernet.org) (Quit: Botii vor reveni cand este gata noua arhiva.)
* Quits: +Kelo (Joi@89.40.19.112) (Quit: Botii vor reveni cand este gata noua arhiva.)
* Quits: @Medieval` (Vineri@WindowsME.users.undernet.org) (Quit: Botii vor reveni cand este gata noua arhiva.)
* Quits: @AngelGuard` (Luni@Live4Take.users.undernet.org) (Quit: Botii vor reveni cand este gata noua arhiva.)
* Quits: @Asistenta` (Luni@Asist3nta.users.undernet.org) (Quit: Botii vor reveni cand este gata noua arhiva.)
* Quits: @Forbit (Miercuri@SM3k3RA.users.undernet.org) (Quit: Botii vor reveni cand este gata noua arhiva.)
* Quits: @Malaesia (Vineri@LoveSpeed.users.undernet.org) (Quit: Botii vor reveni cand este gata noua arhiva.)
Desi din principiul meu, la fel cum ii spuneam si lu write acum o luna doua, si cum zicea si Starter aka Adriank, termenul de canale de lending si tot conceptul e prea "invechit" sa spun asa... deja apart 100 de canale, dispar 101, apar 10 ligi, se inchit 11 etc.. pricepeti voi ideea. Cat despre ce ziceati mai devreme, ca vreti sa faceti #botlending-ul o liga unde "sa nu fie concurenta" .... ori la voi curge prea mult lapte si miere, ori la mine sunt numai draci si tamaie.. intotdeauna va fi concurenta fratilor, sa iei oameni, sa te dezvolti, sa arati de ce esti in stare... asta e conceptul mental al oamenilor si asa vom gandii toti .. si stiti de ce? Pentru ca suntem oameni...
Doi la mana... eu unu intru pe IRC si in special pe net din an in paste... si totusi de fiecare data cand deschid forumul asta vad replici de la aqw de genul "botlending privat" / "arhiva publica si arhiva privata" ... mai da-o draq frate de arhiva si de privat.. ce plm vrei sa faci aici? Morga? Sanatoriu? Ii recrutezi doar pe cei care au probleme cu capu sa zic asa? ( o metafora ). Iti garantez personal cum ai zis si tu ca a&a nu mai e ce era, si ca in momentul de fata de iau cu un canal care il deschid in 1 saptamana. Si stii de ce? Simplu... pt ca ma implic.. de asta e toata chestia si aici vroiam sa ajung... alege-i pe cei care vor sa se implice, nu pe cei care vor sa fie sa se laude, ca sincer cum zice si write si ii dau dreptate, poti face treaba cu 3 canale... si atunci care ar mai fi treaba? De ce kkt ar mai exista liga? De dragul ca se numeste "BOTLENDING" ... daca imi aduc aminte cand a fost take-ul mai demult cu hostul lu write & etc, parca tot eu v-a rezolvat cu clearmode-ul... daca nu ma insel, la fel si la mythic la fel si la mine si pe unde draq m-am mai bagat. Eu sugerez sa dai canalul cu vaselina, sa-i pui folie si sa-l bagi la murat sa in frigider sa nu se strige.
Trei la mana, de 1 an si ceva tot facem... am plecat de aici pentru ca erau lucrurile moarte, revin tot de asta? Nu cred ca revine nimeni asa... planuri peste planuri, si practica nimic.... vine Erised.. ce sa faca vere si Erised singur? Erised si Write... ooo da... spargem pamantul... cand am plecat din #botlending cu #U&U, era canalul in acelasi stagiu in care e acum.. faceti-va planul, ( fiecare ), expuneti-l PUBLIC si haideti sa bagam pareri si idei sa le rezolvam. D`asta suntem o mana de oameni pe aici care au mai ramas.... haideti draq sa facem ceva... ca de 1 an si ceva tot se face si nu se simte nimic.. automatizare ... cam greu cuvantul asta pt mine

... ce vrei sa automatizezi? Facutul de TCL ? Helpul oamenilor? Daca vor sa afle iti garantez eu ca vor cauta pe site-uri, ori de citesc acolo termeni de te doare capu, ori pe un site.. same shit.
Deci... helpul facut de oameni se simte... am testat pe pielea mea si pe canalul meu... nu merge. TCL.... pauza... singurii care se mai bagau pe aici la tcl erau arcade, lsn ( care a fost baietas omu cu mine cel putin ), kraven, si care mai stia.. oricum, maxim 5 sa zic asa ( exceptie aqw ). Ce vrei sa automatizezi? Asta? Daca da, bafta frate ca ai nevoie..
Liga va misca cand se da drumu la checking, logs, inscrieri.. nu ca faci tu automatizari, ca face X traduceri... ca nu cred ca vreunu de ia boti ( de saracu intreaba si cum sa ia op de la el ) sta sa-ti citeasca traducerile... in fine. Sugestia mea si cu asta inchei ca si asa am avut destule surprize neplacute in zilele astea, e sa dati drumu la cele metionate mai sus, checking, logs, inscrieri, si ce mai e de baza, si restul vine pe parcurs. Ca nu face erised tot, sau aqw, nici tu nu poti sa le faci singur... deci, nu sunt aici sa critic, sau sa ma iau de viata vreunuia.. doar am dat niste pareri care daca vrei sa le respectati ok, daca nu iar bine.. have it your way,... chears.