Thread: Grand Opening ?
View Single Post
Old 27-06-2007, 11:36   #24 (permalink)
write
#mythic representative

write's Avatar

write is an unknown quantity at this point
Send a message via Yahoo to write
Default !

eu nu inteleg de ce o tineti una si buna cu COMPETITIA .... eu am zis ca e spiritul de "concurs" care e benefic din mai multe pcte de vedere.. dar NU competitie ... kiar ca si la copii mici tre sa zic ? competitie implica direct si rivalitate.. si asta SIGUR e evitabila ... nu cred ca rivalitatea intre chanuri cu ACELASI scop e inevitabila .. si sper ca asta inchide subiectul.

Automatizari ? voribiti de kestia asta si nici nu stiti ce inseamna sau la ce se refera aqwzsx... automatizari inseamna ca verificarea de punctaje, help din partea chanurilor, inscrieri si acceptari se fac AUTOMAT pe site, in functie de timp, boti, help, uptime, chanuri ocupate care sunt AUTOMAT verificate si bagate in baza de date .. nu intram in detalii va rog, ca nu are rost.. automatizat inseamna ca nu tre sa mai stati ca prostii sa cititi loguri in prostie sa vedeti care chan e activ, obraznic sau inactiv .. intelegeti ? ca nu mai tre sa tot intram pe canale si sa dam !channels n, sau !bot uptime sau stiu eu ce verificari se mai fac pt ratings and shit .. automatizari sunt si verificarile de scripte .. :| ai un script, nu sta lsn sau aqwzsx 2 zile sa il treaca din cap in coada, sa vada daca ai buguri, daca ai de ce e nevoie, daca ai tot pus la punct, ci se va face AUTOMAT asta ... acum intelegeti ? nu cred ca e kiar atat de greu, vorbiti de automatizare zici ca e ceva aiurea, ceva irelevant, sau kiar de "nefolos" ... ei bine nu e asa..

Iar faptul ca 3 chanuri sunt destul .. nu inseamna ca restu nu mai au de ce sa progreseze, sa incerce sa faca o diferentza .. iti dai seama ca no sa fie in botlending 30 de canale :| banuiesc ca e evident asta ... Dar daca vreti a ajutati , nu incurcati si nu descurajati pe nimeni ... Botlending e mai mult decat un loc unde se face tcl si alte kestii, obisnuia sa fie singura liga de incredere, daca nu e chan botlending, lumea stia ca nu are ce lua boti de la el, ca se intamplau si-asa atatea, botlending imi placea sa cred ca e o marca ce aduce incredere si prestigiu pentru chanurile membre ..
Dar ce mai .. nu e vb ca botlending nu mai e ce era.. mIRC nu mai e ce era... asta e principala kestie de care sa tinem cont .. iar daca vezi ca acum 2 ani, lumea intra smerita, si cu obrazu in jos sa ceara un bot, cu respect si recunostintza ca dai din timpul tau ca el sa aiba protectie si o mica jucarie pe canal ... si cand erai helper, lumea respecta lucru asta, ca doar nu puteai fi bad guy ... helperii se stia ca sunt acei oameni seriosi la care poti apela oricand cu orice ... DAR NU!! acum daca esti helper , esti hacker .. altfel esti degeaba, daca nu ai 10 roate de flud.. ce helper sa fii .. oricum, s-a denaturat toata ideea de mIRC nu de botlending ... eu zic ca daca vrem ceva, sa luam atitudine nu sa descurajam si sa aruncam vorbe incolo si-ncoace.. si atitudine putem lua toti .. daca ne e dor de vremurile bune de mIRC .. nu de copii ratati si obsedati de el.. ci cei care intrau sa se simta bine, sa mai auda o gluma, sau sa mai faca misto cu prietenii de canal, pe care nu i-a cunoscut niciodata, dar in care for some reason are incredere si se simte in largu lui ...

anyway ...