Thread: BTC's status
View Single Post
Old 15-12-2007, 13:41   #3 (permalink)
Alexik
Junior Member

Alexik's Avatar

Alexik is an unknown quantity at this point
Send a message via Yahoo to Alexik
Default poate putin off-topic...

as in...se redeschide ?

nu stiu daca asta e o strigare de ajutor de fapt sau pur si simplu o incercare de a socializa cu restul oamenilor...noi astia care parem mereu lameri, care suntem un fel de lichele in viziunea unora...

pacat stii ce este de fapt ? ca atunci cand aveati toti oamenii din proprie alegere, nimeni nu s-a interesat...cand ReaL|DoG alerga sa preia proiecte pentru ca mie nu mi-ar fi dat mie un statut de coordonator ca sa pot lua atitudine cum trebuie...cum era ? acum veti zice unii, pai daca vrei sa faci fa si singur, nu te baza pe altii...pai da, fac si singur, dar nu vreau sa fac pentru mine

asa cum si noi ne chinuim singuri stiti voi unde, asa sunteti si voi acum...

eu sincer as ajuta cu ce as putea si aici si dincolo si oriunde sunt oameni DE CALITATE, ca fara suparare, ma uitam zilele astea...zeci, poate sute de canale de boti...e la moda acum sa iti cersesti o sponsorizare (99,9% din canale asa fac) si sa iti ridici 5-10 boti sa zici ca esti tare...ca esti coder si ai arhiva ta and s**t...da, recunosc, si noi am copiat a&a light si incercam in continuare sa facem ceva mai bun...si scrie asta mare si clar in arhiva lansata de noi, pe site-ul lansat de noi si etc...de aia nu ne consideram asa lameri cum ne-ati considerat voi acum vreo jumatate de an sau mai bine...cand oameni pe care credeam ca-i cunosc, gen arcADE, gen write...s-au ascuns in spatele degetului si ne-au facut in fel si chip fara sa para rai de fapt...sa nu se inteleaga gresit, nu acuz pe nimeni de nimic...dar totusi...

nu suntem admini si useri...nu suntem ircopi si non-ircopi, nu suntem @ si + sau fara nici macar @ / + ... suntem simpli oameni in esenta, unii de varste mai mari, altii mai mici, dar atata timp cat exista acel respect reciproc se pot face multe...si mai mult de atat, eu cred ca si impreuna putem face destule...

noi nu suntem asa buni coderi precum voi si nici la fel de cunoscuti si etc, suntem inca in umbra voastra si mi-ar placea sa mai fie undeva o competitie mica, o mandrie ca faci ceva, ca te chinui, ca vrei sa arati cuiva ca esti bun si vrei sa ajuti...dar sincer, nu stiu daca mai exista vreun scop in a face asta, sincer...

noi sincer am incercat invierea ligii acum cred ca 2 saptamani sau ceva de genul asta si nu mai sunt nici oameni...majoritatea au nasul prea sus ca sa accepte asa ceva iar noi nu suntem genul sa ne facem reclama si sa mergem noi la ei sa-i intrebam "vii ba la noi ?" (asa cum nici #botlending nu e asa gen)

eu pot spune sincer ca nu mai sunt perfect la curent cu ce se intampla aici...dar la prima vedere, cam totul e natura moarta...la noi dincolo mai misca 2-3 chestii, 4-5 oameni etc...dar tot cam asa...

sincer, eu intotdeauna am crezut ca se poate face...si inca sper ca exista oameni pentru care sa faci, sa ajuti etc...

consider ca cele mai de viitor proiecte raman IRC, a&a light...

proiecte precum Logs, BotSchool...astea nu au viitor...de ce ? pai pentru ca lumea deja crede ca stie tot si nimeni nu vine niciodata sa invete mai mult...logurile, noi am gasit o alta maniera de a le face...desi urmeaza sa fie implementata, ca nimeni nu sta sa citeasca o pagina, dar pai 500-600 de kb de loguri...

bineinteles, acum nu pot da toate ideile noastre, dar eu consider ca noi avem si am avut mereu idei bune...

si daca sunteti de acord sa ne unim fortele sa facem ceva mai bun, cu atat mai bine...

respectele mele.

Sarbatori fericite in caz ca nu ne mai auzim pana la anul.

cheers guys

LE: asta cu intalnirea ce inseamna ? o intalnire reala, sau o conferinta pe Yahoo/MSN/IRC ?
daca e reala, ar fi interesanta, daca sunt binevenit...o sa ma mai uit pe-aici de-un reply, ceva...