@ Erised (o parte)
umm, daca te referi acum la
acest thread, pai atunci acolo deja se discutase problema de copyright and stuff, iar eu zic ca in rest am pus copyright doar pe ce am facut noi (ReaL|DoG mai mult de fapt), pana si Toothie are copyright la un script de al lui, nu ne-a fost rusine sa facem reclama altora (mai putin partea aia imensa de apare in fisierele alea, care am sters-o dar nu din motive ca nu vrem sa aratam adevarata fata a Lending script, ci pentru ca ocupa mult spatiu, am sa ma ocup personal sa fie la loc pusa, ca sa nu fie apoi discutii de copyright si ca nu facem ceva ce e right de facut)
asta cu firmele de shell e perfect true, chiar eu personal mai acum 2 ani sau ceva de genul, am fost rugat de un admin al unei firme mari de shell sa il ajut la o arhiva, care in baza era a&a light, de fapt versiunea aia de la Y&Y de mult...care avea multe modificari fara sens...l-am ajutat, i-am facut fara errors and stuff, iar arhiva aia a primit numele de "firma de shell script", fara copyright-uri a&a macar...ci doar un nick si un nume de firma de shell (si nu era nickul meu, nu ca as fi facut eu ceva prea mult)
despre legalitate, el vinde spatiul pe server, nu scriptul in sine

inteleg eu adica...si eu am avut reseller si faceam pe firma de shell si e mai simplu cand nu esti tu cel ce se confrunta cu legalitatile (o firma inregistrata la registrul comertului, acte legale, impozite, stuff like that - pentru ca da, daca nu stia lumea, ca sa vinzi ceva...ai nevoie de acte...fiind pe spatiul romaniei trebuie sa respecti legislatia romaniei chiar daca domeniile, ip-urile, serverele sunt in alte tari - bineinteles, te poti duce in Congo sau tari de genul si iti inregistrezi firma acolo

)) pentru diverse beneficii gen no taxes and stuff)
anyways, mi se pare corect sa nu trimita acel admin pe user pe a&a sa ceara help, parerea mea...
nu stiu la ce te referi cand zici ca poate ne-am schimbat sau etc, eu am zis ca nu am nevoie de un proiect ca sa ajut cu ceva...dar macar cei ce au proiectele sa faca ceva
cat despre a renunta la ceva sau altceva, nu se pune problema...eu ajut cum pot si unde pot, apartin de Lending asa cum apartin si de botlending si recunosc ca daca nu exista a&a (lasand la o parte canalele de eggi cu adevarat vechi (si referitor la asta, acum vreo 6 ani si ceva, exista un anume canal eggshare, unde erau cativa romani si straini, nu imi aduc aminte exact de ce nationalitati...imi aduc aminte ca m-am dus sa-i intreb daca vor ajutor, chiar daca nu stiam mai nimic despre eggdropi...ei mi-au zis ca da...mi-au dat de tradus Core Commands de pe egghelp.org, si mi-am facut my end of the deal si ei mi-au dat +m local la un bot de al lor...ceea ce pentru mine insemna enorm, chiar daca in ziua de azi nu mai reprezinta nimic...si apoi din nu stiu ce motive a fost inchis canalul, dar ideea era ca eram fericit chiar si cu putinul primit...), despre care 90% din useri nici nu au auzit vreodata), nu am fi avut a&a light (ci doar scripturi partiale de pe egghelp - partiale in sensul de "nu cu atatea comenzi si setari si etc") si greu ar fi facut cineva publica munca lui...daca nu ar fi existat botlending, nu ar fi existat nici Lending...da eu acord respect si atentie acestor lucruri si la fel este si ReaL|DoG
anyhow si eu imi fac o gramada de nervi cand vad pe cineva ce pretinde ca stie ceva despre eggdrop dar in realitate nu este asa, cand vad pe cineva ce pretinde ca e coder sau etc si nu stie decat sa adauge linii cu "source blabla/blablascript.tcl" in eggdrop.conf...dar am ajuns in esenta la concluzia ca nu trebuie sa pui tot la suflet, mai ales atunci cand ceilalti nu o fac...
pentru ca bunatatea unora este fericirea altora si lumea te poate lua de fraier ca esti bun cu ei si atunci pentru cine e cel mai rau ? pentru tine, ca poate trebuie sa ajuti doar pe cine merita...
respect.
PS: adresarile la persoana a 2-a singular nu se refera la cineva in particular, ci sunt generalizari.