Thread: BTC's status
View Single Post
Old 18-12-2007, 12:02   #14 (permalink)
UniversaliA
Administrator

aka aqwzsx

Blog Entries: 126
UniversaliA is on a distinguished road

Referitor la botlending REOPENING. Ce inseamna pentru voi reopending?
  • Back in anul 2004 cand in botlending intrau toti cui nu era lene si era mult zgomot si zarva, cu adunari, sarcini etc etc si putina eficacitate?
  • Back in anul 2005 cu multe thread-uri, clarificari, calificari, organizare si sistematizare si iarasi rentabilitate nula?
  • Anul 2006-2007 cu aparatia la cei cu 'initiativa' si propuneri si mai stiu eu ce? Si cand li s-a spus 1st faceti ceva si dupa cereti accese si ce mai doriti acolo (ca nimeni nu-i tine de maina sa faca o traducere, un help pe #botlending, sa raspunda la un post pe forum, sau sa scrie un script in TCL) - toata initiativa s-a dus la crearea clonelor *lending :) Ca vezi, pe botlending au fost asupriti.
Deci nu ma mira nici fenomenul *lending, e o continuare logica la tendinta fenomenului *&* si respectiv de la inceput era prevazut aceasta tendinta si rezultatele sale :) Nu ma mira nici pretentiile de pe forum si post-urile acestea lungi etc etc.

No comments - acesta este raspunsul formal/oficial. Totul ce era de spus, este spus deja pe forum demult. Si referitor la pretentii, deja nu mai am nervi sa reactionez la asa tupeu :) You have a choice ppl, don't bother.

Si ca un mic rezumat/clarificare pentru cei care sunt interesati in ceea ce se face si cum se dezvolta botlending - NO REOPENING/CLOSING/ETC - acuma ne ocupam in dependenta timpului disponibil de urmatoarele
  • a&a light script
  • help pe forum
  • site-ul botlending/ascript (inclusiv DB, traduceri, articole si wiki)
La toate acestea se lucreaza cu incetul in background.

Referitor la comunitate, daca cineva doreste sa ajute - welcome (accese nu se dau, sunt oferite cand apare necesitatea in dependenta de rezultate). Ma contactati sau prin mail, sau prin post-uri private pe forum. Pe mirc nu raspund, pentru ca apar doar seara tarziu, nu de aceea ca sunt prea mandru, Alexik :)

Starter, wish asa down la toate canale, cum este la a&a acuma :) Daca tot numesti aceasta down.

Thread inchis si sters peste o saptamana. Sper sa intelegeti, totusi, ca acest forum are alte scopuri, nu acest bla bla in van.
UniversaliA is offline