View Single Post
Old 30-10-2005, 01:13   #6 (permalink)
Freezed
Member

Freezed's Avatar

Freezed is on a distinguished road
Default Obiectii

Obiectii la #Mythic, ce a fost cu ratingsul asta? edyy mama ce ai patit?
Code:
3) Categoria script Mythic script: BABYLONIAN v1.0 (core based on a&a light)..6 puncte

a)Calitatea script`ului..............................6 puncte
    b)Securitatea script`ului...........................6 puncte
    c)Utilizabilitatea script`ului........................6 puncte
Aici poti pune cel putin 8 la fiecare, iti garantez ca avem cel mai complex securizat si utilizabil script. Nucleul da, e bazat pe a&a light dar cu o gramada de modificari. Pot sa spun ca singurii care sunt mai tari la script sunt #a&a care au un nucleu mai bun, in rest pot spune cu siguranta ca avem un script impecabil.

Code:
Categoria support........................................... ......................7 puncte

a)website ................................................7 puncte
    b)irc helping........................................... .7 puncte
Si aici ce e? Website de ce 7? Da-mi acolo 9-10 ca nu m-am chinuit degeaba 2 saptamani sa il fac cat mai complex. Informatia e super completa, atat ca lipseste limba engleza care probabil nici nu o sa fie pentru ca nu prea avem useri straini care iau boti. Si despre design nu poti sa spui ca ai vazut ceva mai simbolic.

Si Irc Helping? Niciodata nu am avut abuse la #Mythic spre deosebire de altii si toti sunt incantati de cum ajutam. Da-mi motivele pentru care am luat 7 puncte.

De fapt zi-mi pe rand ce e cu punctajul asta de toata spaima. Ca sincer nu te inteleg. Mersi.
Freezed is offline