Freezed, rating sux si audit`ul sux, precum si oragnizarea coordonatorilor pentru audit. Revenind la ratings, ele au fost facute in ultimul moment, pentru ca nu erau points`urile gata, analiza la loguri gata, nici analiza la site`uri nu a fost la nivel, etc etc. Deci rating a facut singur edyy si in ultimul moment. Vina e la toti noi, numai nu a lui edyy, care e deabia la inceputurile acestui proiect si pentru inceput, bine sau rau, dar face ceva reesind din circumstante.
Acuma ca sa facem un rating mai bun (sper in 2-3 audite sa ajungem la ceva fiabil si obiectiv) eu cred ca ar trebui urmatoarele.
- Toate rezultatele de la toate proiectele - sa fie gata pe data 20 fiecare luna, ca ratings sa fie disponibile minim cu o saptamana inainte de audit (in 3-4 zile e real de facut un ratings bun).
- In decursul acestei saptamani (inainte de audit), la toti care nu convine ratings sau points, vor avea posibilitatea sa obiecteze & sa remediem situatia, daca e cazul.
- Ratings pe parcurs, presupun ca va deveni un proiect aparte, cand se va dezvolta. Si pentru ca sa se dezvolte si sa fie obiectiv, trebuie sa fie constituit din 3 membri, parerea carora va consituit o medie finala in ratings.
- Deasemenea o parte mare din ratings va fi automatizata pe parcrurs, pentru moment e prea devreme, pentru ca e in dezvoltare.
- Deasemenea sistema ratings e in dezvoltare si mai are pana la complexitate, deci la fiecare audit se adauga elemente noi, sa perfectioneaza formula calcularii, etc etc
- Deasemenea, dupa ce ratings va deveni stabil, complex & obiectiv, preconisam calificarile si descalificarile in ligi - sa legam direct de ratings, mi se pare normal.
Deci, toti cei care au idei la ratings, care vor sa se implice in acest proiect ca membru care va pariticipa la elaborarea Botlending Ratings - postati sugestii/obiectii aici & pentru a deveni membru - va adresati la edyy.
Referitor la voturi, GoRaPiD, deja ti-am spus, argumenteaza parerea ta si propune ceva mai bun.