View Single Post
Old 10-11-2005, 23:51   #1 (permalink)
n0radx
Junior Member

n0radx is an unknown quantity at this point
Default Project To Become A Wanted Helper

Deci ... #e&a s-a gandit la proiectul asta deoarce .. dupa atata amar de vreme , adika mai exact dupa o perioada de vreo 2 saptamani , ne-am cam saturat sa mai explicam noilor helperi regulile de help .. bal bla bla .... etc..

Am avut pana acu` cred ca ve-o 10 insi care , dupa ce treceau de test , la vre-o 2 zile ma bateau la cap , de fapt pe mine si pe Eagle ... : "Mah dami si mie access la un bot sa am Master sa dau si eu pe alte canale . ... cand nu este nimeni on " ... nu mi se pare o chestie justa .. pt ca daca stau sa ma gandesc , eu cand am fost helper nu faceam asa .,., si am stat vre-o doua luni (nu exagerez) , pana am luat +o global ... si nu am mai zis nimik .
in plus de asta .. la testul respectiv pe care il dau totzi cei care vor devenii helpei , cel putin pe #e&a , apare o intrebare suplimentara de tip: ce flag global se da unui helper ? .
Deci Mai pe scurt, ma gandeam la creare unui canal , asa cum ete #botschool pt. flaguri , sa fie si un canal pentru ... arta d a face help .
Nu cred ca este doar o chestie la noi pe #e&a ... banuiesc ca apare la toate canalele din cadrul #botlending . si ... ajunge sa fie o chestie suparatoare si destul de enervanta ... adika vrea sa va spun ca am facut un site in care explic pasii de helping , cat de cat , si dupa test ii spuneam sa intre acolo espectivului , dar fara ... success (
Si in plus de asta .. un helper sa stie si cand sa ceara flag mai mare ... si cum sa se poarte cu adminii ...
In fine ... a ajuns sa fie o obsesie chestia asta ... )
n0radx is offline