View Single Post
Old 11-11-2005, 00:27   #7 (permalink)
McEagle
Junior Member

McEagle's Avatar

McEagle is an unknown quantity at this point
Send a message via Yahoo to McEagle

Deci mai pe scurt vrem sa facem ceva gen HelperLending pt ca sunt multi helperi care pur si simplu nici nu stiu cum sa vb cand fac help .
Alti mai injura ca mai ai un bot si alte lucrurii
Indiferent ca e lamer sau ca e un simplu user ca cere eggdrop trebuie sa ii vobestii frumos si sa rezolvii situatia cat mai rpd si cat mai putine randurii scrise .
Deci acuma nush admini decid daca se accepta acest HelperLending !
Sa speram ca se accepta doar cere un pic de support din partea Botlendingului .!

Deci mai HelperLending daca va fii nu e vb ca cum isi da cineva flag la helperii sau asa ceva e vb de cum sa se poarte cand face help si alte lucruri care se face diferenta dintre un helper si un user
Deci nush eu nu zic neaparat ca de daca il promovez sau nu..
Eu zic de respectul fata de admin si de ex ... iti vine un nou helper ia testul si vezi ca abea stie sa faca help adica pur si simplu vb ca tzara pe canal mai injura si alea alea noi la asta ne referam nu la promovare si astea bine ca daca..
Si daca un helper a luat cum ar venii "diploma" de helperlending e mai cautat pe canale... eu asa zic in fine voi decidetzi nu eu ...eu doar incerc sa va conving..

Da ma arcade da gandeste asa un pik sa zicem ca nu intri cam 1 saptamana sau chiar 2 pe mirc u stai sa te uiti la toate logurile sa vezi care si cum sa intampla pai tampesti acolo sa vezi toate alea.. de asta e bine sa instruiesti un helper mai intai sa aiba si el ceva acolo de baza nu tzara tot timpul si habar nu are sa vb cu un client cand intra..

Asa si in plus daca va trece un helper de instruirea in HelperLending cu ocazia asta se vor evita gen abusurile facut de helperii ca bagatu botziilor pe mai multe canale si mai multe chestilor deci ganditi-va bine...
Si va dati seama cand un user vine si va intreaba daca vrea sa dea test si il intrebi clar ai "diploma" de la HelperLending si daca are iti dai seama care are mai multe calitati de helper...si nu o sa asteptati de la userul acela gen abusuri sau asa ceva

Last edited by UniversaliA; 11-11-2005 at 10:50. Reason: un singur post pls, no flood & repetari :)
McEagle is offline