Deci gorapid ii face pe toti sa se simta rau. Chiar si aici pe forum a demonstrato <daca erati si voi destepti v-ati fi dat seama ca votul vostru este egal cu 0 pt ca numai reprezentantii din elite si 1st pot vota !!!> Adica suntem prosti si tu eshti unicul deshtept nu? Userii is proshti si administrarea e deshteapta? ass licker... Ce e aici epoca de fer? E democratii dupa parerea mea si toti au dreptul sa zica cine cred ca e mai bun coordinator. Si nu uitati ca nu 1st league o sa foloseasca traduceri ci userii care au votat si altii care nau nimic cu BTC.
Virtual, n-am vazut niciodata ceva concret din partea lui sa faca, nici un rezultat. Chiar si in proectul lui BOI (Botlending on Irc) primul coordinator am fost eu, eu am facut introducere pe forum cu scopuri, eu am tradus, el a venit si a modificat. A mai adaugat nush ce puncte dar nui organizat si nare timp sa faca & dorinta. Daca virtual se deranja macar de proect ar scrie aici ceva. Asa demonstreaza ca |he doesnt care|.
Freezed, A manageruit multe traduceri (cu success), A inceput proect, Arata interes in proect.
Dar tot Freezed nui decis cum spune universalia, se considera ca e boss pe tot si toti is proshti si retards si idiots si el si mythic is stea. I dont think so pal. Personal in fata mea a insultat pe altii...
Deci ca concluzie,gorapid posibil si ca eshti cel mai activ dar eshti cel mai anoying deci nu cred ca eshti o buna optie.
Virtual nare timp si dorinta
Freezed are timp si putina dorinta dar dupa parerea mea o sa lase proectul soon fiindca se crede king of the world si toti lui is datori.
Freezed poate fi o solutie temporara perfecta. Este posibil ca sa nu plece si sa fie tot fine pentru o perioda mai amre de timp. Votez Freezed.(daca goapid imi permite)
|