In general putem afirma, ca fiecare dintre noi, simte adesea prezenta unei energii invizibile. Incercam sa dam o eplicatie cu semnificatii materiale acesti fenomen si totusi...traind diferite experiente inca neexplicate, incercam sa cautam "mai profund".
Privirea:
Cum putem explica privirea pe care o simtim asupra noastra, desi suntem cu spatele?
Gandul:
Va ganditi cateodata foarte intens la cineva si iata! telefonul suna!
"Buna, ma gandeam la tine!"
Experienta cu cainele:
O camera filmeaza un caine care este singur acasa, o alta pe stapana care este in vizita. Stapana decise sa plece spre casa si se ridica sa-si ia la revedre.
In acelasi moment, cainele care pana atunci dormea, se ridica si ad semne de neliniste (telepatie?).
Animalele percep cutremurele sau alte fenomene ale naturii diferit de oameni; ele nu simt vibratiile in aceeasi frecventa ca noi.
Moartea in ochi:
Mi s-a intamplat sa petrec o seara intreaga cu un amic si privindu-l am observat o privire ciudata. A murit cateva zile dupa aceea, intr-un accident.
Un alt fapt, citit intr-un articol, mi-a intarit aceasta idee a "privirii".
Un mecanic de avion a remarcat o privire stranie la colegul sau, pilot. Parca a simtit ca celalalt o sa moara...pilotul nu s-a mai intrors niciodata din misiune....
Diminuarea intelegerii dintre doua pesoane:
De exemplu, un cuplu care se intelege de minune. Cum putem explica faptul, ca, parca intr-o secunda, ei nu se mai inteleg?
Poate oamenii emit unde si in functie de starea noastra fizica si oboseala, lungimea undei transmise difera, influientand intelegerea in acel moment.
Fotografia:
Energia se poate fotografia, de exemplu aura unei margarete.

Corpul emite unde ultraviolete, emitere care inceteaza o data cu moartea.
Greutatea mortului:
Un femomen straniu si particular, dovedit medical este greutatea mortului. Se observa ca la moarte, corpul uman pierde intre 30-40 de grame. Sa fie greutatea sufletului la plecare?
Senzatia unei prezente:
Mi s-a intamplat adesea sa simt prezenta cuiva langa mine, desi eram singura.
Este o senzatie intalnita de mai multe persoane. Vi s-a intamplat?
O tensiune palpabila:
Ni s-a intamplat aproape tuturor sa traim o situatie de-o tensiune extrema.
De exemplu, intr-o incapere cu mai multe persoane, intr-un moment de tacere parca se simte o tensiune palpabila. Sa fie undele emise de acele persoane?
Aura stelelor:
Cum putem explica entuziasmul care se observa la aparitia une stele?
Privind simplu, la nivel mai mic: cand suntem in centrul unei conversatii si ceilalti ne privesc si ne asculta, ne simtim bine, avem incredere in noi. Primim atunci, fara sa ne dam seama, o parte din energia acelor persoane.
Revenind la stea. Ea pimeste deodata energia pozitiva a miilor de admiratori/persoane care o privesc. Nu-i de mirare ca starul parca radiaza, provocand entuziasm si admiratie.
Gemenii si comunicarea intre ei:
Este binecunoscut ca gemenii dezvolta un simt particular al comunicarii.
Aceasta se vede de cand sunt mici, unii chiar dezvolta un limbaj codat, stiut numai de ei si cu timpul, senzatii particulare se tes intre ei.
...va urma