How dare you say i dont ker?

shtii ce de tare eu ker? tucmai nu pot dormi

tot ce eu ker asta lmashii sa nu nimereasca coordinatori capu se intimpla beda.
Referitor la canalele mele, am numa un canal, dar degraba o sa am 2 canale de botlending si cineva a sa plinga tare, anywayz sa nu ne deviem de la subiect. Nui ushor de ales coordinator, asta noi toti shtim si trecim prin asta. Multi perd interes in irc/BTC din motiv ca au gasit ceva mai interesant in viatza. Sa nu uitam ca BTC e doar voluntari facind joburi diferite ce formeaza proectul. Daca cineva vre sa plece are tot dreptul. Daca cineva face job bun si pleace pe o periodata de timp si revine back dc sa nui dai post back? a facut job minunat.
Acum se dicuta cine sa voteze, pe botlending e democratie, pe undernet nui. Eu consider ca din toti care au cei mai mica implicare in BTC (chan founders, log analizers etc) sa se selecteze 6 care vor alege sau un alt numar. Totipul random. Asta va evita confuzii. Posibil idea mea sa aiba si dezavantaje ca nam lucrat la ea deoarece ma doare tare amu capul. Dar eu am luat-o cum face underet cu IRCD ei au comitee stabila ce alege. Noi puteam sa avem comitee stabila sau sa alegem random.