08-12-2005, 05:15
|
#2 (permalink)
|
|
Administrator
aka aqwzsx
|
- Vor fi punctele pentru noiembrie, putin ocupat si nu am reusit sa fac totaluri
- Aici ar trebuie de gandit, pentru ca defapt 40-50 de puncte ai putea sa acumulezi si in o luna doua, dar faptul ca cineva e harnic - nu inseamna ca si e la curent cu toate ce se face in botlending ca sa ia decizii, ar trebui acest crietriu de echilibrat si cu alt criteriu, adica stajul in cadrul botlending, pentru care si s-a creat ligile, asa am gandit eu. In orice caz putem continua discutia pe aceasta tema.
- Ca sa fie audit deodata pentru doua luni din cauza sarbatorilor, aici ai dreptate cred, ar trebui de intrebat si pe restul, desi nu cred ca cineva sa fie contra :)
- Pai si daca il elimini din cauza ca nu are puncte - ce castigi de la asta ? El totuna va continua sa deie boti etc etc. Unii nu au chef, altii nu au posibilitate, altii nu au timp etc etc. Nu ar trebui sa fim asa categorici, ca in liga 4 sau mai sus ei nu prea incurca pe nimeni, dar ca suntem impreuna si ne mai ajutam sau simplu mai discutam - cred e ceva pozitiv :)
|
|
|