Din ciclul citeste si da mai departe: Micul test!
O poveste adevarata. Eram fericit. Eu si prietena me cu care ma intalneam de mai bine de un an am decis sa ne insuram. Parintii mei ne-au ajutat in orice fel, prietenii mei m-au incurajat si prietena mea? Er era un vis! Dar era un lucru mic care ma necajea, foarte tare intradevar: sora ei mai mica.
Perspectiva de 'cumnata' o tipa la vreo 20 ani, care purta fuste mini si bluze scurte. Era se apleca in mod regulat in apropierea mea asa ca am avut placerea sa ii vad chilotii de mai multe ori. Trebuie sa fie deliberat! Ea nu a facut-o niciodata in apropierea altcuiva.
Intr-o zi sora ei mai mica m-a rugat sa vin pe la ei acasa sa vad invitatiile de nunta. Era singura cand am ajuns. Mi-a soptit ca in curand urma sa ma insor si ea are niste sentimente pentru mine pe care nu le poate depasi. Mi-a spus ca vrea sa faca dragoste cu mine o singura data inainte de a ma insura si sa jur eterna fidelitate surorei ei.
Am ramas buimac. Eram inghetat in soc si am privit-o cand a urcat scarile. Cand a ajuns la capat s-a tras jos pantalonasii si i-a aruncat jos pe scari la mine. Am ramas acolo pentru un moment apoi m-am intors sa ies din casa pe usa din fata. Am deschis usa si am iesit din casa. Am mers spre masina mea.
Viitorul tata socru statea afara. Cu lacrimi in ochi m-a imbratisat si mi-a spus: "Suntem foarte fericiti ca ai trecut micul nostru test. Nu am putea sa ne dorim un barbat mai bun pentru fica noastra. Bun venit in familie.
Morala povestii este: Intotdeauna tine-ti prezervativele in masina.
|