View Single Post
Old 04-02-2006, 20:44   #12 (permalink)
UniversaliA
Administrator

aka aqwzsx

Blog Entries: 126
UniversaliA is on a distinguished road

ReaL|DoG, ai participat in proiecte si anume la analiza logurilor si site si nu ai avut puncte ? Reclamatii la proiectul TCB si anume la Erised.

Nimeni nu va verifica iarasi ? Reclamatii la TCB si anume la Erised.

Eu personal din partea mea, nu vad nici analiza din partea TCB si nici reclamatii din partea voastra. Deci eu NU POT face nimica. Sau se trezeste TCB si se apuca de munca (inclusiv toti care fac parte din acest proiect) sau se trezesc membrii botlending care nu sunt multumiti si incep sa RECLAMEZE si sa SCHIMBE lucrurile. S-a terminat cu faptul ca totul merge de la sine si lasam totul pe ziua de maine. Mai repet inca o data, in cazul reclamatiilor care nu vor fi rezolvate, masurile vor fi luate de mine personal. Daca nu sunteti multuimi sau membrii proiectelor nu onoreaza datoriile sale - RECLAMATI.

Referitor la intrebarea ta de ce au fost propsue la calficare aceste trei canale (propuse nu inseamna si calificate, sper ca ne intelegem aici) - simplu din motivul stabilitatii si vechimii botlending. Ii cunosc personal de peste un an, stiu de ce merge vorba, sunt la curent cu situatia lor - si normal ca pot sa-i propun la calificare in o liga sau alta. Nu e vorba ca-i prefer pe ei voua. Problema este ca nu va cunosc, nu stiu ce faceti, nu vad analiza la loguri, nu vad verificari, nu vad ratings. Si vreau sa SHIMBAM lucrurile si sa miscam proiectele si restul ce tine de botlending.
UniversaliA is offline