View Single Post
Old 04-02-2006, 21:02   #16 (permalink)
ReaL|DoG
Junior Member

ReaL|DoG's Avatar

ReaL|DoG is an unknown quantity at this point
Send a message via Yahoo to ReaL|DoG

Ok, scuza-ma ca-s asa insistent..sau prost de cap, dar referitor la calificarea canalelor:
Pentru #g&g nu am nici-o obiectie dupa cum zice aici
Code:
3rd league - zero implication in botlending projects & stable performance of botlending services
e ok

Pentru #BotLend
Code:
2nd league - minimun implication* in botlending projects OR medium performance of botlending services**
In afara de lsn( pe care nu il vad on pe botlending, sau nu vad cu ce ajuta el ) nu vad pe nimeni care sa fie implicat in anumite proiecte, ei de ce ar trebui sa fie in 2nd league?
#t&t too, asta nu inteleg
Totusi inteleg ca au vechime, si ca au avut probleme, dar au luat-o de la 0 + de toate astea, noi nu am avut niciodata vreo reclamatie, cum ca s-a facut take sau abuz
Totusi, unde e vina noastra, a canalelor din botlending ca majoritatea membriilor nu isi fac treaba cum trebuie? Acum sunt 100% sigur ca majoritatea or sa aiba pica pe mine... ca deschid astfel de subiecte...dar dupa cum am mai zis, eu sunt corect....deci imi place sa joc corect..
De cand suntem in botlending o singura problema am avut, cand nu ne-a mers site-ul pentru ca serveru pe care era pus urma sa se schimbe... in rest nu am avut nici-o problema... in fine... cred ca v-am plictisit deja cu toate cele zise. Daca e ceva.. mai vb pe irc..sa nu mai floodam forum-ul.
ReaL|DoG is offline