View Single Post
Old 04-02-2006, 23:30   #17 (permalink)
UniversaliA
Administrator

aka aqwzsx

Blog Entries: 126
UniversaliA is on a distinguished road

Mai bine discutam pe forum, pentru ca din moment ce apar asa intrebari din partea ta, e evident ca si altcineva ar putea avea aceleasi intrebari. Respetiv, prin forum o sa raspund la toti.

Deci tu ai dat citat din calificari de liga si nu ai fost atent la o anumita nuanta. Acolo e mentionat "2nd league - minimun implication* in botlending projects OR medium performance of botlending services**". Am subliniar "OR" care se traduce prin "SAU". Si mai sus in primul meu post in acest thread am mentionat si am explicat. Ca se iau in vedere sau implicarea masurata in puncte in botlending SAU performanta serviciilor botlending prestate. Sau sau. Nu ambele. Daca nu reusesti in prima, dar reusesti in a doua - e ok, sau vice versa. Nu ai puncte in botlending, dar ai servicii ok - poti fi calificat. Nu e prea ok cu serviciile (cu conditia ca nu ai abuse), dar ai puncte - poti fi calificat. Intelegi ?

Cat la faptul ca ai intrebari, e ok for me. Cat la faptul ca ai obiectii - e foarte bine pentru mine, trebuie sa postati obiectiile. Nu e vina voastra ca nu merg proiectele la timp. Dar e vina voastra ca nu postati obiectii si asteptati totul sa apara din aer. Deci ca totul sa fie ok, trebuie depuse ceva eforturi. Cand e cazul de ajutat, de obiectat, de sugerat, etc etc. Fara certuri si multa bla bla, la concret si mai direct.
UniversaliA is offline