View Single Post
Old 05-02-2006, 00:04   #19 (permalink)
Mishu
Junior Member

Mishu's Avatar

Mishu is an unknown quantity at this point
Default Obiectii?!

So Universalia..se pare ca sunt probleme. In calitate de manager al canalului #B&P, am cateva obiectii de facut..:
1. S-au primit undeva abusuri legate de canalul nostru? absolut nimeni nu s-a plans de chestia asta
2. Botii? cred ca de cand a intrat Erised prima data sa verifice botii am progresat remarcabil in ceea ce priveste umplerea canalelor
3. Pai tot noi sa insistam sa fie verificate canalele? Pai atunci dc mai exista cei care se ocupa cu analiza logurilor..sau trebuie rugati de fiecare data sa verifice logurile respective? sa se verifice logurile si se vede acolo activitatea propriu-zisa....lol....
4. Activitate in Botlending? pai sa zicem ca eu sunt bagat in 2 proiecte, celalalt admin in 2 proiecte, plus inca o persoana intr`un proiect....pai scuza`ma..dar cred ca pentru un canal aflat in stadiul de Checking..cred ca ii deja prea mult fatza de cat ar trebui sa facem noi. Am vazut... poti sa fii in 3rd league fara nici o activitate in botlending, ma refer la proiecte. Iar in ceea ce priveste stabilitatea, cred ca avem un uptime bun, daca nu foarte bun. Botii nu au picat nici macar odata de cand am intrat serios in treaba asta. Ce mai pot spune altceva?
Mishu is offline