mai nene ReaL|DoG , se scrie #botland nu #botlend,dovada ca esti in aer cu canalele. [#botlend] Cannot join channel- You must be invited (mode +i)
ceace face lsn ,cand e on ,cu ce se ocupa si ce iarba paste e problema lui . sau intreaba pe el direct,nu vad eu ce ai tu cu #botland.doar ptr ca eu nu sunt implicat in nici un proiect?am motiv.
Nu va mai luati de #botland,voi astia noi veniti cu pretentii spre urcare in liga,nu stiti mai nimik despre ei,atata timp cat nimeni din #botland nu acuza si nu reclama si nu zice nimik,cred ca inseamna mai mult decat proiectele voaste de incepatori.ne facem treaba corect si serios,fara "gura lumii" meritam ? bine. nu? asta e.
nu cred ca trebuie sa explice universalia la fiecare in parte rolul #botland (sau a oricarui alt canal de care nu mai puteti incapea pe motiv ca e cu un loc in fata voastra) in #botlending.universalia are si el treburile lui,chiar tre sa stea dupa fiecare sa explice ce si cum?
Ar fi fost corect si matur din partea tuturor care sunt in proiecte sa fie la subiect si sa`si faca treaba in proiectele care sunt implicati,nu mai "da`ti sageti " in canale care habar n`aveti nimik despre ele ( specific ReaL|DoG nu ma refer la tine )
Noi o sa ne vedem in continuare de treaba noastra cu sau fara voi
REGARDS
Ps: nu vreau sa supar sau se deranjez pe nimeni,scuzele de rigoare daca deja s`a intamplat asta