Bine, mai repet inca o data si sa fie ultima oara. Daca am deschis subiectul, discutam toate astepectele sale - pentru ca sa nu ma mai repet pe viitor. Pentru ca intrebari de acest gen sigur va aparea.
Mishu, daca ar avea obiectii TCB fata de tine, cred ca aveai sa le gasesti la canal tau in info. In plus, daca aveai sa te interesezi de calificare in liga a patra - aveai sa afli, ca calificarea in liga a patra se face fara vot, se face automat din checking cu conditia ca nu s-a constatat nici un abuse si cu botii e ok. Referitor la liga a treia, mai repet tie in particular, ca am observat ca tii lene sa citesti ce am scris mai sus sau nu ai fost atent. Faptul ca un canal este in liga a treia sau a doua, nu inseamna ca trebuie sa fie implicat. E destul sa presteze servicii botlending stabile si de calitate. Sau sa se implice in proiecte, vezi si tu mai sus ca e desfasurata tema. Deci data viitoare sa fii mai atent la dialog, mai citesti pe forum conditiile si dupa aceasta postezi.
Cat la faptul ca trebuie sa va rugati la cela sa va verifice sau celalalt, nu cred ca am scris in acest thread asa ceva. Am scris simplu, daca nu sunteti verificati la timp, daca aveti ceva nelamuriri - postati obiectia/nelamurirea ceea care o aveti la proiectul respectiv sau la canalul vostru in info. O singura data de postat, ocupa nu mai mult de 5 minute. Sper ca am fost clar.
Cei care invoca ca canalul cela merita sa nu merita sa fie calficat etc etc. Eu mai mentionez inca o data, cand un anumit canal este postat la votare, el inca nu este calificat. Doar e propus, dupa aceea urmeaza votul si se ia decizia in baza acestui vot. Deci eu personal nu calific pe nimeni, eu nu determin cine sa fie in liga ceea sau cealalta. Aceasta se decide doar in urma votului. Logic apare intrebarea, ce ma costa sa propun toate canalele la calificare ? Nu ma costa nimica daca sincer, dar cand se propune un canal la calificare, se presupune ca noi cunoastem ceva ceva despre acel canal doar ? Ca are o vechime, ca are activitate, ca are servicii de calitate, etc etc. Cum eu as putea propune la vot un canal despre care nu am info sau nu cunosc ? Eu as considera o aberatie sa propun la vot canale necunoscute si despre care nu am informatii concrete si fiecare sa voteze deja numai el stie dupa ce criterii. Deci mai repet, eu consider logic ca la calificare sa fie propuse canale despre care exista si este public un anumit set de informatii. Deci e in interesul vostru, sa insistati sa fie efectuate aceste verificari - in caz daca sunteti ignorati, o SINURA obiectie pe forum e suficienta. Sper ca si aici am fost clar.
P.S. unele posturi au fost sterse. Sper ca am fost clar aceasta data, ca deja m-am saturat sa repet acelas lucru pentru fiecare in parte.
|