View Single Post
Old 01-03-2006, 15:47   #3 (permalink)
ReaL|DoG
Junior Member

ReaL|DoG's Avatar

ReaL|DoG is an unknown quantity at this point
Send a message via Yahoo to ReaL|DoG

Krimson, la ce ai zis tu, nu sunt de acord din 2 motive:
1. faza cu copiatu, majoritatea aleg un canal gen a&a, pentru ca este foarte cunoscut pe undernet, apoi toti se duc cu gandu ca unu incearca diferite combinatii de litere sau cifre, de aceea eu unu acum 1 an si ceva am ales #e&e, si cred ca nu sunt singuru care se bazeaza pe chestia asta. Referitor la site...acolo da..sunt de acord cu tine nu ar trebui sa fie copy/paste, dar ce ar trebui sa faca unu?..sa schimbe fiecare comanda in parte... si sa ii schimbe procesu doar ca sa nu fie ca la a&a?... ce comentariu poti pune tu la comanda !chanset +voice?, evident trebuie sa scrii ce face, dar cum faci sa scrii?...ca doar este pus pe starbots.info ( siteu de la #a&a )... nu ai cum sa fi original..parerea mea...Asta in cazu in care nu vrei sa stai sa modifici fiecare comanda si sa schimbi numele in altceva.. ( dar nimeni nu ar face asta ).
2. tu ai spus ca unu ar trebui sa se implice in botlending ca sa intre in retea nu?
Code:
ceva implicare mai multa in proiectele botlending (iarasi am observat ca translate e cam pe pauza, din cauza persoanelor care nu'si termina traducerile la care s'au inhamat, botschool parca a ramas fara coordonator, logs nu mai are botul botlending, dar asta e alta poveste...) si eventual o contributie la scriptul pe care'l folosesc.
Probabil acum imi voi lua ban,pentru ca ridic iar aceasta problema, dar putin imi pasa.. eu ma simt impacat cu mine insumi...ca stiu ca am dreptate.
Acum 1 luna, noi nu am putut fi propusi la vot, pentru ca nu ne cunostea aqwzsx, sau nush care altu, in schimb alte canale da.. anyway, pana aici am inteles, e vb de vechime si prietenie.. ( pentru ca implicari 0 ).
Cam am avut eu discutia cu aqw pe forum aici.. a reiesit ca nu conteaza daca esti sau nu implicat in proiecte...ci totu se bazeaza pe vechime...
Asa ca faza cu implicarea in botlending, cam sux... regulile nu se respecta..si fiecare face cam ce vrea..
Acum sunt sigur ca o sa fim propusi la vot auditu asta, si sunt 100% ca nu vom fi promosi, dar nah am zis asta pentru ca fiecare are ambtia lui... si o sa vrea sa faca contra mea.. sa imi demonstreze ca inca nu pot sa fiu in 2nd.

Anyway, nu mai zic nimic... tot ce am avut de spus am spus mai sus.. have a nice day & no offence.
ReaL|DoG is offline   Reply With Quote