Quote:
|
Originally Posted by ReaL|DoG
Probabil acum imi voi lua ban,pentru ca ridic iar aceasta problema, dar putin imi pasa.. eu ma simt impacat cu mine insumi...ca stiu ca am dreptate.
Acum 1 luna, noi nu am putut fi propusi la vot, pentru ca nu ne cunostea aqwzsx, sau nush care altu, in schimb alte canale da.. anyway, pana aici am inteles, e vb de vechime si prietenie.. ( pentru ca implicari 0 ).
Cam am avut eu discutia cu aqw pe forum aici.. a reiesit ca nu conteaza daca esti sau nu implicat in proiecte...ci totu se bazeaza pe vechime...
Asa ca faza cu implicarea in botlending, cam sux... regulile nu se respecta..si fiecare face cam ce vrea..
Acum sunt sigur ca o sa fim propusi la vot auditu asta, si sunt 100% ca nu vom fi promosi, dar nah am zis asta pentru ca fiecare are ambtia lui... si o sa vrea sa faca contra mea.. sa imi demonstreze ca inca nu pot sa fiu in 2nd.
Anyway, nu mai zic nimic... tot ce am avut de spus am spus mai sus.. have a nice day & no offence.
|
Te insheli in privinta banului (oricum pana acuma nu prea au fost banuri, decat pentru chestii serioase si repetate)
Cat despre discutia cu aqwzsx vad ca tot nu ai inteles ce vroia sa va spuna:in 2nd si 1st te califici
fie daca ai servicii botlending foarte bune
fie ca ai o implicare k lumea in botlending. Doar pt elite sunt valabile amandoua cazurile, deci un canal cu servicii botlending de exceptie poate sa fie si in 1st fara sa se implice aproape deloc in botlending. Dar mai sus nu va urca fara implicare (asta spun regulile pe care toata lumea le intoarce cum vor ei)
Cat despre partea cu calificarea (depinde de vot) si nu cred ca nu ati fost propusi pentru calificare pt ca nu va cunostea nu stiu cine (banuiesc ca edyy) ci pentru ca respectivul nu facuse ratings pt canalul vostru si nu aveau pe ce se baza (dau cu parerea pt k nu stiu exact)
Cat despre reguli... intradevar marea majoritate nu se respecta, cat despre criteriile pentru ca un canal sa fie acceptat in botlending, acestea se vor inaspri.