@Baiatbun`: sincer, eu nu prea am ce sa fac deocamdata. pot doar sa spun cand ceva nu mi se pare ok si sa trag pe nenea de la conducere de maneca si sa'i zic uite'asa si pe dincolo.
@ReaL|DoG: mie nu mi'a trecut prin cap varianta pe care ai spus'o tu cu combinatiile de litere (dar acum ca ai zis de ea, mi se pare destul de logica). dar problema cu site'urile ramane. nu zic ca ar trebui sa rescrie fiecare comentariu pentru fiecare comanda... doar sa nu mai dea copy/paste cu nerusinare (la un moment dat - nu mai stiu pe ce site - am vazut doar numele comenzilor trecute intr'o lista). ar putea incerca sa realizeze ceva intr'un limbaj dinamic de exemplu, sau structurat intr'o maniera originala.
Referitor la proiecte, pana la urma aceste canale se afla intr'o comunitate si doar prin lucrul in folosul comunitatii se pot ajuta si sustine unele pe altele. fara comunitate sunt doar cateva canale care au in comun doar activitatea. poate ca am o viziune putin utopica, dar asa mi se pare ca ar trebui sa decurga lucrurile
@GoRaPiD: probabil ca ai dreptate.. eu m'am intalnit cu botlending de cateva luni doar, si nu stiu ce s'a intamplat inainte.. dar deocamdata incerc si eu sa ma agit pe aici, poate o sa fie cu folos
|