View Single Post
Old 01-03-2006, 23:44   #7 (permalink)
ReaL|DoG
Junior Member

ReaL|DoG's Avatar

ReaL|DoG is an unknown quantity at this point
Send a message via Yahoo to ReaL|DoG
Default ..omg..

Code:
Doar pt elite sunt valabile amandoua cazurile, deci un canal cu servicii botlending de exceptie poate sa fie si in 1st fara sa se implice aproape deloc in botlending. Dar mai sus nu va urca fara implicare (asta spun regulile pe care toata lumea le intoarce cum vor ei)
ti-am spus si pe irc, dar o mai spun odata aici sa vada toata lumea.
Noi de la #e&e ne-am implicat in proiecte, pana acum nu am 1 data botii down din motive, shell down.. g-line sau altele... Care e motivu la care s-a referit awqzsx? deci pana la urma urmei am ajuns la concluzia ca in aceasta retea..totu este bazat pe prietenie, si regulile nu sunt valabile pentru toti, asta ma deranjeaza pe mine cel mai mult... si nu cred ca sunt singuru, doar ca restu sunt niste papa lapte...care nu vor sa fie aruncati din botlending ca niste ...nu zic ce... si vor sa se bage pe sub aripa unui coordonator, deasta toti tac.. ai vazut azi.. pe #botlending..cum s-a deschis subiectu, au sarit.. ghost, eagle, alexik, tu... si nu imi mai aduc aminte daca era altcineva... Atata timp cat nu or sa fie respectate niste reguli care sunt puse de cand s-a infiintat botlendingu, eu unu nu am sa tac..si am sa imi zic mereu parerea fara frica ca o sa iau ban sau o sa fiu dat afara din botlending.. pentru ca asta este adevaru.. multi il stiu si toti se fac ca nu vad..
Cand am avut discutia cu aqwzsx, au inceput sa zica wolfye, mishu..si inca cineva, s-a luat vre-o masura?.. nu cred..cel putin nu se observa absolut nimic in botlending, toata lumea tace.. pana la urma ajung si eu la prarea lu gorapid, botlending o sa dispara in scurt timp..De ce am zis asta? pentru ca vad ca coordonatori nu dau 2 bani pe proiecte, le-au cam lasat in voia lor..
Imi pare rau de aia care tac, dar nu au ce pierde.. si cu asta am incheiat subiectu..
ReaL|DoG is offline   Reply With Quote