View Single Post
Old 03-03-2006, 23:22   #13 (permalink)
krimson
Junior Member

krimson will become famous soon enough

@Augustin: daca tot no-one cares, de ce mai fac parte din comunitate? scuze.. eu am ceva cu cuvantul ''comunitate'' dar totusi daca e vorba despre o comunitate, ar trebui ca situatia sa fie ceva gen ''primesti ceea ce dai''. de unde sa tot primesti daca tu nu dai nimic la schimb? asa e ca si cum ar fi fiecare pe cont propriu. si la faza cu site'urile, nu zic sa rescrie comenzile, ca pana la urma sunt aceleasi comenzi peste tot si nu ai cum sa le explici in 10000 de feluri. doar ca la un moment dat apar exact aceleasi exemple ca pe site'ul a&a si nici macar n'apare copyright acolo.. tot lor isi pun ©.. asta da spirit open-source

@caesar: copyright`ul pentru eggdrop se duce automat la eggheads.. nu cred ca a avut cineva nesimtirea (inca) sa'si atribuie copyright'ul si pentru eggdrop.. (desi nu ar fi o surpriza prea mare daca s'ar intampla si asta)

am editat postul ca sa aduc urmatoarele argumente:

Quote:
Care este scopul BotLending?
Unirea canalelor care au ca activitate botlending-ul pentru a face o comunitate mai mare care coopereaza la diferite proiecte.

Trusted Channels Benchmarking - Are ca scop evaluarea canalelor membre BotLending , sustinerea acestor canale in oricare mod posibil.
sustinere din partea botlending exista atata timp cat exista si din partea canalelor componente.. mai mult de atat nu cred ca ar mai trebui spus ceva..
krimson is offline   Reply With Quote