Fara suparare, dar nu v-ati saturat ? :) Forecast`uri de acest gen aud deja de patru ani in privinta a&a, acuma aud in privinta botlending si a&a light :) Deja devine plictisitor :) Deci botlending va exista in o forma sau alta foarte mult timp, fie convine asta cuiva, fie nu. Se lucreaza cu incetul la mai multe proiecte, despre care 99% din cei de pe #botlending cam nu am ideie, desi se folosesc de rezultatele acestor proiecte in permanenta. In plus la asta s-a format un nucelu de canale din primele trei ligi care e foarte stabil, alcatuit de canale stabile si cunoscute. Chiar daca nu mai existau alte proiecte sau rezultate, insasi existenta acestui nucleu - pe mine personal, ma satisface ca rezultat. De la botlending mai mult nimica nici nu se cerea.
Deci in concluzie, e normal ca o perioada suntem in pauza, alta perioada mai lucram, uneori sunt rezultate, uneori nu. Gasesc asta normal si natural. Principalul e ca ne strangem pe botlending, mai discutam/comunicam, ne mai ajutam reciproc sau utilizatorii, uneori ne mai certam/distram etc. E ok zic eu :) Suntem o comunitate si respectiv toate ce le implica.
Deci discutia in general a inceput cu totul in alta directie, si anume referitor la problema originalitatii, il gasesc acest fenormen deja normal, fiecare la inceputurile sale se inspira de undeva fie direct, fie inderect. Principalul este sa maturizam si evoluam la timp, si anume sper in timp canalele sa devina mai distincte/diferite si fiecare sa-si dezvolte propiul spirit. Eu deja observ acest proces.
Cat la faptul ca se foloseste aceleasi comenzi sau script, ma rog, am putea merge mai departe si implica insasi faptul ca toti folosim acelas eggdrop :) O sa stati fiecare sa programati prorpiul bot in C sau alt limbaj ? :)
Probabil eu par exagerat de optimist, dar deja e problema fiecaruia cum sa vada paharul, pe jumate gol sau pe jumate plin :)
|