View Single Post
Old 05-03-2006, 13:44   #17 (permalink)
Alexik
Junior Member

Alexik's Avatar

Alexik is an unknown quantity at this point
Send a message via Yahoo to Alexik
Angry ntz ntz

puteam sa tac ? nu...deja s`au intamplat prea multe...
si krimson...#botlending nu mai e o comunitate de mult timp...incearca CEE daca vrei comunitati...lasa`ne in p**a mea in pace cu discursurile tale obosite...si ii iei pe astia asa de sus de parca tu esti mai breaz...pana acuma cand am tot citit posturile tale la acest thread eu n`am auzit de tine...si nici de acum incolo nu voi da 2 lei pe tine (ROL nu RON)...incearca sa nu te mai bagi aiurea in seama...si topombladon are dreptate si caesar la fel...si nu ne ma zi tu de Open Source. nu`mi spune ca tu nu folosesti a&a light...si n`ai schimba !version la el sa apara made by krimson sa vada lumea ce p**dos esti tu...eu dau copyright cui vreau si ma poti numi lamer...hotu` neprins negustor cinstit...iar copyright am sa pun @ eggheads.org si @ starbots.info ...pentru ca aqwzsx a folosit eggdrop care nu era invetat de el deci nu ar trebui sa beneficieze de copyright complet...in fine problema asta discutati`o la tribunal...

legat de #botlending ... problema o reprezinta ligile si faptul ca atunci cand cineva ajunge in 2nd sau mai mare deja se crede superior celorlalti...ca sa nu zic de cele din elite...sa nu zic de adminii a&a ... problema lui aqwzsx asta...

#botlending nu va mai tine mult ca toti coordonatorii s`au culcat pe o ureche ca au helperi si fac helperii pentru ei...in caz ca ajunge aqwzsx sa citeasca pe aici...schimba tata organizarea ca asa nu mai merge...inaintea era o placere pentru mine sa stau sa fac help...dar dupa aia si`au aratat toti fetzele adevarate...schimba`i pe Erised si pe Virtual...si ceva mai mult lucru`...puneti osu` la treaba si nu asteptati sa face doar noi...

poate unora acest post li se va parea offeding...poate altii il vor folosi ca sa trezeasca pe ceilalti...draq stie ... personal cred ca va lua delete in 30 de minute de acum...maxim...sper sa nu ia ca sa poata toti citi...toti cei interesati...

good luck mai departe ... implicare 0 din partea tuturor ... nu`i de mirare ca se retrag canale si se duc la #Lending pe care va zic eu ca il puteti lua in considerare ... e a&a light apropo modificat la sange...dar ce stiti voi...va bagati aiurea in seama fara sa stiti nimic (de fapt aici ma refer doar la krimson...dar mi`a fost lene sa dau backspace si deci am scris mai departe) ... #botlending nu foloseste a&a light ? #botlending nu inseamna #a&a din cate stiu eu...la fel cum #Lending nu inseamna un singur canal din componenta ligilor...dar na...as u wish...

inca o data va urez succes

good bye
Alexik is offline   Reply With Quote