Mda, oare e nevoie sa iti bati joc de cineva ? ma refer la Sadman si Virtual..si toti cei care vor urma sa intre pe #Lending.
Sadman
Code:
@ 12:45:24 | *** Parts: sadman (~smire@SaddMan.users.undernet.org) (ma gandeam cum ca ati fi mai deosebiti,dar tot un xerox sunteti.....)
Virtual
Code:
@ 13:23:00 | *** Parts: VirtualGod (~Virtual@Virtual.users.undernet.org) (Au rasuuu, revin mai tarziu sa fac cerere sa bag #007 in #Lending...)
Eu nush daca v-a invitat cineva pe canalu ala, si pana la urma urmei unde-i concurenta asta de care toti zic?.. de ce oare se mananca rahat cu tona..si nu-si vede fiecare de boabele lui?.. Eu unu nu cred ca trebuie sa se faca misto de cineva care incearca sa faca ceva nice, si cu seriozitate... mai intai uitatzi-va la voi ( la cei care fac critici aiurea ) si apoi fa misto de altii. Mie mi-a placut de aqwzsx, a intrat pe #e&e sa il bage pe BotLending, a vazut in topic ca am #lending, a intrat pe canal, a zambit... si cand a iesit nu a iesit cu impresii, si a fost un domn.. .
Code:
@ 19:47:47 | *** Joins: xszwqa (~aqwzsx@xszwqa.users.undernet.org)
@ 19:48:00 | *** KallaS- sets mode: +v xszwqa
@ 19:48:05 | <@KallaS-> welcome to hell
@ 19:48:10 | <+xszwqa> aha :)
@ 19:54:13 | <+xszwqa> deci o zi buna :)
@ 19:54:15 | *** Parts: xszwqa (~aqwzsx@xszwqa.users.undernet.org)
Asa cum a facut si Toothie sau write, au intrat pe chan, si nu ai ofensat pe nimeni cu nimic, ba chiar au zis ca prietenia conteaza... ( write ) .. si asta da dovada ca om cu bun simt..
Voi ce credeti ca daca aveti @ sau +v sunteti mai ciumeci? si aveti dreptu sa va bateti joc de toti?.. eu unu sunt sigur ca suntem toti la fel, dar exista si exceptii..
Sadman, degeaba ai zis tu ca suntem un xerox... dar intr-un proiect, nu trebuie sa verifici canalele?, logurile pt activitate? etc?.. + de asta noi pe #lending ne-am adunat mai multi, care avem chef de a face ceva, nu sa stam pe botlending si sa ne batem joc de cei care intra si cer op.. Eu sunt unu care are chef de a face ceva, si sa faca serios.. nu sa fac ceva, doar ca sa fiu faimos pe irc.. cum multi gandesc asta.. si cum majoritatea din cei cu @ si + fac.. but awyway... nu e problema mea sa scot in evidenta astfel de probleme... pentru ca nu se vor lua in considerare.
PS: lending nu face concurenta la nimeni.. asa sa se stie si sa nu mai mai veniti cu alte idei sau critici.
PS1: No offence ( nu asta a fost intentia cu care am postat aici) intentia a fost doar sa arat adevarata fata a unor membrii din botlending.
PS2: Accept orice crita asupa mea dar nu tolerez nici-o critica asupa #e&e & #Lending .. .
Daca ati avut macar curiozitatea sa intrati pe forum, ati fi vazut ca la Tcl/mirc scripting este un script, cum sa nu mai dai broadcast + advertise pe canalu de help, si acolo jos undeva scrie " acest script a fost facut cu ajutotu lu arcade" ..de unde vatzi da seama ca nu suntem xerox-uri sau lameri cum fac altii si modifica nick-ul, ci doar vrem sa facem ceva frumos si sa lucram in echipa.. ceea ce pe botlending nu se observa chestia asta.
have a nice day, ca eu deja am avut-o