|
Junior Member
|
Welp , sa zic shi eu ce cred , si sa incep cu inceputul.Personal nu am intrat pana acum pe #Lending , dar vad ca toata lumea arata inspe #Lending viitorul #Botlending , cu succese & so on -->>Daca e asa , respectele mele , dar , nu stiu cati dintre voi stitzi , eu sunt pe #Botlending de cand a luat viata , si , imi aduc aminte , acum ceva timp , ca si atunci era implicare foarte mare , fiecare venea cu ceva nou , proiectul "Translate" zbura , numai eu stiu cati kb am tradus ... dar , vedeti voi , eu , Toothie , pot spune Erised , si multi altii am mai crescut , acum avem si noi real life , avem si alte probleme pe cap , nu putem fi cum era la inceput , nu stiu cine zicea intr-un post anterior ca ce facem noi , facem din placere , si distractie , pai , ASA E ! Pentru ca pe noi nu ne plateste nimeni pt ce facem , noi oferim boti / asistenta & others , si ce primim in schimb ? Trebuie sa ne platim shell-urile , pierdem vremea ... dar , poate exista in sufletul nostru o multumire sufleteasca , ca ai reusit sa faci si tu ceva in toata reteaua asta numita Undernet ... Si am si eu o intrebare , spre curiozitatea mea , care e varsta medie a membrilor / userilor / spunei cum vrei tu a membrilor din #Lending ? Eu as zice , ca e undeva la 16-18 ani , cam asta era si a #Botlendingului cand s-a infiintat , daca nu ma inshel , bineinteles , cu cateva exceptii.Repet , daca #Lending va continua , si va face treaba buna , respectul meu pt ei , dar sa nu fie un foc de paie , asa cum e cu majoritatea canalelor de botlending care se infiinteaza pe zi ce trece , are omu' 3 rooturi sau 2 shell-uri , si vrea canal de botlending.Cam atat am avut si eu e zis , imi cer scuze daca am ofensat pe cineva in mesajul ,eu ..
Regards , jonny
|