SadMan, in primul rand... chestia cu
Code:
cand va intreaba cineva ceva,imediat /j #botlending
stai linisitit ca pana acum nimeni nu a fost trimis pe botlending, apoi acelasi help care il dati voi pe botlending este identic cu cel de pe lending, pentru ca RAR vezi unu cu @ sa ajute.. si de multe ori nu se baga nimeni sa ajute... asta ii ziceam si eu lu halfop acum 2 zile..cand a intrat unu pe chan si vroia sa stie cum se instaleaza un egg.... dupa ce l-a ajutat halpof, chatu s-a reluat.. ti se pare o chestie normala? sa fuga fiecare de responsabilitate?..daca nu ma credeti, am si logu..doar sa-l cereti si ii pun aici.. si nu este singura data cand se intampla asa. Plus de asta.. multi sunt luati si la misto.. chiar crezi ca e nevoie de asa ceva intr-o "comunitate?"... ori ne ajutam intre noi ( si nu numai ) ori parerea mea e sa isi ia fiecare jucariile si sa isi vada de drum pe cont propriu pentru ca e o pierdere de timp.
Cu scopu asta am facut noi Lending, pentru ca vrem cu adevarat sa ajutam.. si sa facem ceva bun.
in al 2-lea rand am tot logu cand ai dat part...
Code:
@ 12:45:24 | *** Parts: sadman (ma gandeam cum ca ati fi mai deosebiti,dar tot un xerox sunteti... exi si fosti...actuali spy scuip)
asta a fost adevaratu part al tau si nu l-am pus prima oara ca nu vroiam sa arat adevarata fata, dar nah...
cam atat am avut de spus.. de acum nu ma mai atac, m-am atacat pana acum pt ca vroiam sa iasa scot in evidenta indiferenta fiecarui @ in afara de 1 singura persoana.. dar vad ca nu-i pasa nimanui... si deasta nici nu ma mai atac.. am sa raspuns la posturile adresate mie sau canalului #e&e.
AQWZSX: intr-un post trecut.. cand am avut eu discutia cu tine.. pe forum..ai zic ca trebuie noi sa spunem ce nu merge.. si ca se vor lua masuri.. deja.. au iesit la suprafata cam multe chestii..si dupa parerea mea ar trebui putin analizate..si luate ceva masuri..
Jonny, eu nu vreau sa fac concurenta cu BotLending, nush cine a scornit asta cu concurenta si alte probleme, noi am infiintat canalu #lending, pentru ca vrem cu adevarat sa facem ceva, un team, o comunitate a noastra, unde nu trebuie sa halim fiecare bataie de joc fata de catre un admin si o persoana care chiar are nevoie de help, unde toate regulile sa fie respectate.. ceea ce pe botlending in mometul de fata nu exista... fiecare @ face ce vrea si nimeni nu ii reproseaza nimic. Sincer.. sunt satul de toate scarboseniile astea.. Ceea ce imi pare rau este ca NU e nimeni care sa spuna STOP la toate rahaturile astea.. Poate sunt singuru care vede... sper asta.. sa fiu eu singuru ratat care vede chestia asta.. cu toate ca bag mana in foc ca mai sunt si altii..care se ascund dupa cate un membru mai mare in grad..numai ca sa nu pateasca ceva.. Dar nah... fiecare cu mentalitatea lui..
PS: pe botlending voi ajuta atata timp cat nu voi fi dat afara din cine stie ce motive absurde....pentru imi place sa ajut.. nu ca sa iau ceva puncte, care inca nu sunt calculate.. pentru ca coordonatori sau cine se ocupa nu are timp... btw.. eu am terminat ce am avut de zis. Ciao