View Single Post
Old 05-03-2006, 19:00   #24 (permalink)
SadMan
Junior Member

SadMan's Avatar

SadMan is an unknown quantity at this point

Te superi de geaba,da am dat join #lending si ce am vazut? toti banatii de pe #botlending acolo cu op si voice,ce impresie a fost? Tie personal nu ti`am zis nimik de rau,faceti ce vreti,cresteti paine,etc,asta a fost reactia,ce sa`i faci,te poti impotrivi?
Cat despre @botlending ....daca pana si idleul il urmariti,daca pana si uptimeul sau cine stie ce prostii mai aveti in cap .....e de rau,esti in stare ? ajuti! Nu esti in stare ,stai in banca ta! Daca @ e busy,asta e,ajuta cei cu +.Si s`a rezolvat.
Sa speram ca pe #lending bad boys botlending banati cu @ vor face help.ca pe #botlending nu incapeau
Succes toate canalelor de botlending .varza murata,cartofi pai etc,
Scria inaintea mea jonny
Quote:
Pentru ca pe noi nu ne plateste nimeni pt ce facem , noi oferim boti / asistenta & others , si ce primim in schimb ? Trebuie sa ne platim shell-urile , pierdem vremea ... dar , poate exista in sufletul nostru o multumire sufleteasca , ca ai reusit sa faci si tu ceva in toata reteaua asta numita Undernet ...
Yeap placere,iar daca e de placere e mocca,iar daca e mocca nu tineti contorizarea nimenui.cine e implicat sa`si faca treaba
SadMan is offline   Reply With Quote