hmm hai sa mai postez si eu odata pt k vad ca incep sa se adune posturi. Faza cu copia xerox la botlending (nu mai stiu cine a ziso) nu cred k a fost zisa din cauza ca voi copiati scripte sau restul ci pentru ca aveti o organizare similara cu a botlending (nu am stat ff mult sa va analizez forumul dar asta mi s-a parut evident la prima vedere).
Cat despre faza cu help pe botlending, s-a mai zis inaintea mea ca un @ poate fi ocupat pt k avem si noi real life sau alte indatoriri si cand vine cineva si intreaba cum se compileaza un egg nush dar sunt explicate in 1000 de locuri chestiile astea (si mai e si thread pe forum despre asta) deci.... Am vazut o comunitate in care cineva te ajuta doar daca puneai o intrebare in legatura cu ceva ce nu se gasea pe site. Daca intrebarea ta avea raspuns pe site erai ignorat sau daca repetai chiar banat. Sincer nu cred in partea cu banatul pentru intrebat chestii evidente dar totusi mai uitati-va fratilor si pe site k m-am saturat sa raspund la intrebari care isi au raspunsul pe site sau pe forum sau sa va caut eu linkuri pt download la scripte sau mai stiu eu ce. Sincer asta e parerea mea in legatura cu asta.
Cat despre implicare s-a mai zis inaintea mea ca toti avem viata reala si nimeni nu poate sta 24/24 7/7 la dispozitia botlending, si mai e ceva, coordonatorii sunt foarte ocupati si fara coordonare nimic nu merge.
Cam asta e parerea mea, in rest
Pace si Respect
|